apple

Λειτουργικό με εκπλήξεις ετοιμάζει η Apple;

Δαθέσιμη έγινε εχτές το βράδυ η 1η beta του iOS 11.4 και όπως παρατηρούμε διαθέτει 3 νέα features:
Πρώτο και καλύτερο το Messages στο iCloud, η λειτουργία του οποίου θα επιτρέπει το συγχρονισμό των μηνυμάτων σε όλες τις υποστηριζόμενες Apple συσκευές (Mac – iOS). Για παράδειγμα, εάν διαγράψετε ένα μήνυμα σε μία συσκευή αυτό θα διαγραφεί από το Message.app σε όλες τις συσκευές. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο της λειτουργίας είναι η εύκολη επαναφορά δεδομένων του iMessage σε μία νέα iOS/macOS εγκατάσταση λογισμικού.
Το AirPlay 2, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο WWDC 2017, παρέχει ήχο σε πολλαπλά δωμάτια μέσω υποστηριζόμενων συσκευών. Με το AirPlay 2, θα μπορείτε επίσης να ελέγχετε την ένταση των ηχείων στο σπίτι σας μέσω από τη διεπαφή του Κέντρου Ελέγχου (Control Center). Το AirPlay 2 αναμένεται να έρθει στο έξυπνο ηχείο HomePod με την κυκλοφορία σχετικού software update.
Το τρίτο μεγάλο χαρακτηριστικό που (επαν)εμφανίζεται στο iOS 11.4 beta 1 είναι η στερεοφωνική αντιστοίχιση (Stereo Pairing) για το HomePod. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον για τους χρήστες να δοκιμάσουν τη λειτουργία στο HomePod, καθώς δεν έχει διατεθεί το σχετικό firmware update για το έξυπνο ηχείο της Apple, ωστόσο το UI του Home.app έχει ήδη αναβαθμιστεί:

About Freegr network

Από το Blogger.