τεχνολογία

Yoga laptops και Chromebook από την Lenovo

Το τμήμα των PC και Έξυπνων Συσκευών της Lenovo αναπτύσσει νέα προϊόντα που μετασχηματίζουν τόσο στις εμπορικές όσο και στις καταναλωτικές εμπειρίες, μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητας. Στο MWC, η Lenovo παρουσίασε το νέο Yoga 730 (σε μοντέλα των 13 ιντσών και των 15 ιντσών) και το νέο Yoga 530 14 ιντσών – τις πιο πρόσφατες προσθήκες της οικογένειας 2-σε-1 σχεδιασμένες για την mobile γενιά. 
Τα νέα convertibles με Windows 10 διαθέτουν μοντέρνο design, ισχυρή απόδοση laptop και φορητότητα tablet, χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το Lenovo Yoga ένα εμβληματικό premium laptop brand, από την αρχή της δημιουργία του – όταν καινοτόμησε πρώτη παρουσιάζοντας το convertible form factor. Το νέο Yoga 730 αξιοποιεί την ισχύ του AI για να παρέχει έξυπνη βοήθεια χωρίς τη χρήση χεριών, με την ενσωμάτωση τόσο της Cortana αλλά και της Alexa, που προσφέρουν περισσότερες επιλογές και αναγνωρίζουν φωνητικές εντολές, ακόμα και αν ο χρήστης βρίσκεται στην άλλη μεριά του δωματίου. Το νέο ανθεκτικό τρίο της Lenovo: το Chomebook 500e, το Chromebook 300e 2-σε-1 και το Chromebook 100e, αρχικά σχεδιασμένα για εκπαίδευση, είναι τώρα διαθέσιμα για τους καταναλωτές. 
Εκτός από το προστατευτικό design που προστατεύει από χτυπήματα και νερό, το Chromebook 300e διαθέτει τεχνολογία Lenovo Enhanced Touch που επιτρέπει τη χρήση καθημερινών αντικειμένων για αλληλεπίδραση με την οθόνη, ενώ το Chromebook 500e παρέχει στυλό EMR με τους πρωτοποριακούς αλγόριθμους της Google για απρόσκοπτη γραφή και σκίτσα. Το νέο Lenovo Smart Display που ανακοινώθηκε στο CES 2018, κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και κοινοποιήσιμη γιατί συνδυάζει τη δυνατότητα φωνής του Google Assistant μαζί με full HD οθόνης αφής. Παράλληλα λειτουργεί ως κόμβος εντολών για τις συνδεδεμένες έξυπνες οικιακές συσκευές, από τον φωτισμό έως τη θέρμανση και ακόμα περισσότερα, ενώ μπορεί να ελέγχεται με φωνητικές εντολές ή με μία γρήγορη ματιά στην οθόνη.

About Freegr network

Από το Blogger.