ειδήσεις

Windows 10: Νέα 'Ultimate Performance' λειτουργία

Στα πλαίσια των νέων Windows 10 Insider Preview Builds 17101 & 17604, η Microsoft ξεκίνησε να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που υπόσχεται να ξεζουμίσει και την τελευταία σταγόνα ισχύος του υπολογιστή σας. Ο λόγος γίνεται για το νέο power scheme των Windows 10 Pro for Workstations που ονομάζεται 'Ultimate Performance'. 
Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως το νέο power policy έχει ως στόχο να προσφέρει την μέγιστη δυνατή απόδοση, εξαλείφοντας τα micro-latencies που σχετίζονται με τις τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας. Πρακτικά με το Ultimate Performance θα απενεργοποιούνται όλα τα 'κόλπα' και οι τεχνικές που προσπαθούν να περιορίσουν την κατανάλωση ενέργειας. 
Το χαρακτηριστικό για αρχή δεν θα γίνει διαθέσιμο στις φορητές συσκευές με μπαταρίες, όπως laptops και tablets, αφού επηρεάζει άμεσα το hardware και οδηγεί στην κατανάλωση αρκετής περισσότερης ενέργειας από το κανονικό balanced power plan. Όπως και όλα τα υπόλοιπα plans θα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να τροποποιηθεί από τον Πίνακα Ελέγχου.

About Freegr network

Από το Blogger.