ειδήσεις

iPhone Xs, iPhone Xs Plus και iPhone 9

Ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo θεωρείται ο καλύτερος αναλυτής της Apple στον κόσμο και έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές σε εσάς τις αναλύσεις του. Ο Kuo είναι κορυφή ειδικά όταν κάνει προβλέψεις για μελλοντικά προϊόντα ή να εκτιμήσει πόσες μονάδες ενός μοντέλου θα πωληθούν για την αμερικανική εταιρία. 
Σήμερα ανέφερε ότι η Apple θα παράγει τρία νέα μοντέλα το 2018. Και τα τρία θα είναι εξοπλισμένα με κάμερα TrueDepth και θα προσφέρουν Face ID. Δύο θα διαθέτουν OLED panels των 5,8 και 6,5 ιντσών. Αυτά λέγεται ότι είναι τα iPhone Xs και iPhone Xs Plus, αντίστοιχα Σύμφωνα με το Kuo , το τρίτο μοντέλο θα φέρει οθόνη LCD 6,1 ιντσών και θα έχει μόνο μία κάμερα πίσω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το iPhone 9. Αναμένεται να είναι το τηλέφωνο με την χαμηλότερη τιμής μεταξύ της τριάδας. Αναμένει δε την εταιρία να πουλήσει 100 εκατομμύρια μονάδες αυτού του μοντέλου μόνο το 2018. Με τιμή που κυμαίνεται από $ 700 έως $ 800, αυτή η συσκευή μόνο θα μπορούσε να δημιουργήσει έσοδα ύψους 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων τους τελευταίους 6 μήνες του τρέχοντος έτους. 
Ο Kuo πιστεύει οτι το iPhone 9 θα ξεπεράσει τα νέα iPhone με οθόνη OLED και αναμένει ότι το «9ρι» θα αντιπροσωπεύει το 50% των νέων συσκευών που θα προσφέρει η εταιρία κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Apple Το ρεκόρ για τις περισσότερες πωλήσεις iPhone που πραγματοποιήθηκαν σε ένα τρίμηνο είχε ήταν στο πρώτο τρίμηνο του 2017 για την Apple. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρία πούλησε 78,29 εκατομμύρια μονάδες.

About Freegr network

Από το Blogger.