τεχνολογία

Νέα iPad θα κυκλοφορήσει σύντομα η Apple

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, η οποία αποτελεί μια οικονομική ένωση κρατών από τη βόρεια Ευρασία όπως τη Ρωσία, την Αρμενία και το Καζακστάν, έδωσε πριν δύο ημέρες στην Apple την άδεια να διαθέσει στην αγορά δύο νέα iPad, ύστερα από αίτημα της γνωστής εταιρείας. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η Apple ετοιμάζεται σύντομα να ανακοινώσει νέα μοντέλα iPad και μάλιστα κρίνοντας από το παρελθόν, πολύ σύντομα, ίσως και σε 1-2 εβδομάδες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. 
Τα μοντέλα που αναφέρονται στην αίτηση της Apple έχουν τους κωδικούς "A1893" και "A1954" οι οποίοι δεν αντιστοιχούν σε κανένα μοντέλο που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην αγορά. Τα δύο μοντέλα πιθανότατα αφορούν νέες εκδόσεις του iPad Pro στις 10,5 και 12,9 ίντσες. Με βάση πάντως αναφορές που έχουν εντοπιστεί στον κώδικα των τελευταίων δοκιμαστικών εκδόσεων του iOS 11.3 οι οποίες κάνουν λόγο για ένα "Μοντέρνο" μοντέλο, περιμένουμε να δούμε μια σημαντική αναβάθμιση για το δημοφιλέστερο tablet της αγοράς. 
Παρόμοια αναφορά είχε εντοπιστεί και στις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11, αυτή τη φορά για το iPhone, και οι οποίες αναφερόντουσαν όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια στο iPhone X. Με βάση τα παραπάνω αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες, τα νέα iPad θα ενσωματώνουν τη λειτουργία Face ID, αφήνοντας πίσω τους το Touch ID ως τον τρόπο ασφαλούς σύνδεσης στη συσκευή. Ακόμα η οθόνη θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια, ακόμα μικρότερα από αυτά που υπάρχουν στο iPad Pro 10.5 ιντσών. Περιμένουμε πάντως ότι η Apple θα παραμείνει στη χρήση της LCD τεχνολογίας για την οθόνη αντί της OLED που χρησιμοποιεί στο iPhone X, με δεδομένο το υψηλό κόστος της δεύτερης αλλά και των δυσκολιών που παρατηρούνται κατά τη μαζική παραγωγή.

About Freegr network

Από το Blogger.