ειδήσεις

HTC Desire 12 σε ελκυστικό πακέτο..

Μπορεί η θέση της HTC στην παγκόσμια αγορά smartphones να είναι αποδυναμωμένη το τελευταίο διάστημα αυτό όμως δεν εμποδίζει την εταιρεία από την Ταϊβάν να λανσάρει μία ακόμα συσκευή. 
Πρόκειται για το προσιτό Desire 12, το οποίο ίσως αποτελεί την τελευταία συσκευή της εταιρείας για αυτή την κατηγορία, τα χαρακτηριστικά του οποίου διέρρευσαν στην ιστοσελίδα AndroidAuthority. Σύμφωνα με την διαρροή το φημολογούμενο HTC Desire 12 θα χρησιμοποιεί 64μπιτο, τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek συνοδευόμενο από 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Στην πλάτη της συσκευής θα βρίσκεται η κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ η δευτερεύουσα κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel.
 Αν και δεν αναφέρεται είναι πολύ πιθανό το HTC U12 να έρθει με λειτουργικό σύστημα Android Oreo. Το σίγουρο ωστόσο είναι, αν πιστέψουμε την συγκεκριμένη διαρροή, ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών HD (1440×720 pixels) και αναλογία 18:9. Η μπαταρία του Desire 12 θα είναι χωρητικότητας 2.730 mAh ενώ θα υποστηρίζει δύο κάρτες SIM, πρόσβαση σε δίκτυα 4G LTE ενώ θα υπάρχει και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD χωρητικότητας έως και 2TB. Ενδέχεται το HTC Desire 12 να παρουσιαστεί μαζί με την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το U12, αλλά παραμένει άγνωστο αν η παρθενική τους εμφάνιση γίνει στο επερχόμενο Mobile World Congress.

About Freegr network

Από το Blogger.