τεχνολογία

Galaxy S8 Active: Πιστοποιήθηκε από το WiFi Allianc

Τους τελευταίους μήνες, οι προγραμματιστές της Samsung εργάζονται για να φέρουν το Android 8.0 Oreo στα Galaxy S8 και S8+. Ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας κυκλοφόρησε μια δημόσια beta έκδοση για τις δύο ναυαρχίδες του 2017 και κατάφερε μέσω πολλαπλών δοκιμών να ολοκληρώσει και να ταιριάξει το λογισμικό στις συσκευές πριν κλείσει το πρόγραμμα στις 26 Ιανουαρίου. 
Οι τρέχουσες προσδοκίες είναι ότι η επίσημη εγκατάσταση του λογισμικού Samsung Experience 9.0 με βάση το Android Oreo θα κυκλοφορήσει πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου. Ωστόσο, σε όλα αυτά τα δοκιμαστικά των beta εκδόσεων του Oreo, το ανθεκτικό αδελφάκι τους Galaxy S8 Active, δεν έχει λάβει μέρος, οδηγώντας μερικούς στη πεποίθηση ότι η αναβάθμισή του στην τελευταία μεγάλη έκδοση του Android θα γίνει ένα με δύο μήνες αργότερα από τις κανονικές παραλλαγές. Λοιπόν, από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το Galaxy S8 Active με Android Oreo πέρασε χθες και πήρε πιστοποίηση από το Wi-Fi Alliance.υ Οι δύο παραλλαγές συσκευών που πήραν πιστοποίηση φέρουν τους αριθμούς μοντέλων SM-G892U και SM-G892A. Το μοντέλο U είναι αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ από την T-Mobile και τη Sprint, ενώ η παραλλαγή Α πωλείται από την AT&T. Όπως ίσως γνωρίζετε, το S8 Active φέρει πολλές ομοιότητες με το κανονικό S8, αλλά έχει πιο ανθεκτικό σχεδιασμό, επίπεδη οθόνη αντί καμπύλης και έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία φορτίου 4.000 mAh. Οι τελευταίες εξελίξεις χρησιμεύουν ως μια άλλη ένδειξη ότι η Samsung είναι πολύ κοντά στην απελευθέρωση μιας επίσημης έκδοσης του Android 8 και σίγουρα ελπίζουμε να το δούμε να κυκλοφορεί OTA για όλες τις συσκευές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

About Freegr network

Από το Blogger.