τεχνολογία

Η Corsair λανσάρει το νέο Obsidian 500D

Το νέο κουτί της Corsair προσφέρει άφθονους χώρους καθώς αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο lineup των Obsidian κουτιών της. Οι λέγεις καλαίσθητος και μινιμαλιστικός βγαίνουν με τη πρώτη ματιά στο νέο κουτί της Corsair. 
Το 500D έρχεται με tempered glass πλαϊνό, μια προθήκη που σύμφωνα με την εταιρία προσθέτει στην συνολική εικόνα του build. Παράλληλα στη πρόσοψη η εταιρία τοποθέτησε κυρτό αλουμίνιο με βουρτσισμένο φινίρισμα καθιστώντας έτσι το 500D ένα καλοφτιαγμένο κουτί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Στο εσωτερικό του μπορεί να δεχτεί μέχρι και ATX μητρικές, ενώ παρέχει και PSU cover για καλύτερο cable management. Η Corsair αναφέρεται και στις ευκολίες του 500D όσον αφορά την εγκατάσταση υδροψύξεων καθώς και στο airflow, λέγοντας πως υπάρχει χώρος για ψυγεία έως 360mm στη πρόσοψη και 240mm στην οροφή κάτι που προσπαθεί να δελεάσει τους κατόχους high end συστημάτων. Το front panel του συμπληρώνεται από δύο USB 3.1 καθώς και μια USB Type-C για σύνδεση με σύγχρονες συσκευές. 
Επιπλέον όσον αφορά το hardware στο εσωτερικό δύναται η εγκατάσταση της κάρτας γραφικών παράλληλα με τη μητρική (ή αλλιώς όρθια) για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, ειδικά εάν η κάρτα είναι... εμφανίσιμη. Στη πλάτη της μητρικής ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει δύο μηχανικούς σκληρούς δίσκους καθώς και έως τρεις SSD, όσους δηλαδή μπορεί να έχει ένας τυπικός χρήστης στον υπολογιστή του.

About Freegr network

Από το Blogger.