τεχνολογία

Android x86 7.1 R1: ήρθε στα desktop PCs

Το Android x86 project στοχεύει να κάνει port το Android σε x86-based Windows PCs και Mac computers. Το προηγούμενο release του Android x86 είχε φέρει το Android 6.0 Marshmallow τον Σεπτέμβριο του 2016 δίνοντας σε όλους τους χρήστες μια desktop εμπειρία του Google Play Store, να τρέξουν Android apps και πολλά περισσότερα. 
Το 7.1 R1 του Android x86 project είναι πλέον διαθέσιμο και προσφέρει το Android 7.1 Nougat σε x86 computers. Το port παρέχεται σε ISO και rpm formats, έτσι ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί και σε virtual machine (που το δοκιμάσαμε), ενώ παράλληλα δίνεται και η δυνατότητα πλήρους εγκατάστασης σε ένα x86 PC. Βέβαια σε κάποιους ίσως να μην αρέσει το γεγονός ότι βασίζεται σε Android 7.1 και όχι στο Oreo, θυμηθείτε όμως ότι πρόκειται για μια πολύ πρόσφατη έκδοση του Android και η ανάπτυξη ενός stable port για x86 PCs ικανοποιεί την ανάγκη των χρηστών που θέλουν να τρέξουν Android στο PC τους. 
Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το Android x86 για 32-bit και 64-bit PCs σε ISO ή rpm στους συνδέσμους που υπάρχουν στην πηγή. Μόνο να σημειώσουμε, ότι οι developers συστήνουν τα 32-bit files για BIOS devices και τα 64-bit files για UEFI devices. 
Με πληροφορίες από XDA Developers

About Freegr network

Από το Blogger.