ειδήσεις

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες απαγορεύουν τα smartphones στις συναυλίες τους

Ένα νέο κύμα καλλιτεχνών έχει δημιουργηθεί τελευταία στις ΗΠΑ που εναντιώνονται στη χρήση smartphone σε συναυλίες, με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα να συμπεριλαμβάνουν την Alicia Keys, τον Dave Chappelle και τον Jack White. Οι καλεσμένοι στις συναυλίες και τις παραστάσεις τους θα πρέπει να βάζουν το τηλέφωνό τους και όποια άλλη συσκευή που ενσωματώνει κάμερα, σε ένα πουγκί Yondr, το οποίο θα παραμένει κλειδωμένο μέχρι το τέλος της παράστασης. 
Η δυνατότητα να ξεκλειδώσει σε περίπτωση ανάγκης - για παράδειγμα για μία κλήση που πρέπει να κάνετε - υπάρχει μεν αλλά ο χρήστης θα πρέπει να πάει σε προκαθορισμένο σημείο για να το χρησιμοποιήσει. 
Οι καλλιτέχνες ισχυρίζονται πως έχουν κουραστεί από τον κόσμο που περνάει όλο το χρόνο της συναυλίας καταγράφοντάς την και θέλουν να δημιουργήσουν μία “100% ανθρώπινη εμπειρία” όπου ο θεατής πραγματικά παρακολουθεί την παράσταση και νιώθει τον παλμό της. Φυσικά μπαίνει και το εμπορικό στοιχείο στην εξίσωση, αφού αν οι θεατές θέλουν να ανεβάσουν στα social media τους φωτογραφίες από την παράσταση, θα πρέπει να κάνουν share το υλικό που θα ανεβάζουν οι καλλιτέχνες στα δικά τους social media ή στις ιστοσελίδες τους.

About Freegr network

Από το Blogger.