ειδήσεις

Planet Computers Gemini: CES 2018

Το Gemini της Planet Computers, το οποίο επιδεικνυόταν στη CES 2018 αποτελεί μια clamshell Android συσκευή, η οποία μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές θυμίζοντας το PDA Psion Series 5. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο καθώς οι εμπνευστές του είχαν σχεδιάσει το Psion Series 5 και απ΄ότι φαίνεται απευθύνονται σε όσους το λάτρεψαν 20 χρόνια περίπου πριν. 
Το Gemini αποτελεί μια clamshell συσκευή με οθόνη 5.99 ιντσών, ανάλυσης 2160 x 1080p και αναλογίας 18:9 και QWERTY πληκτρολόγιο. Στο εσωτερικό του τρέχει ο δεκαπύρηνος MediaTek Helio X27 και συνοδεύεται από RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Ακόμη, διαθέτει Bluetooth 4.0 και ενεργοποίηση του Google Assistant με ένα πλήκτρο στο πλάι. 
Η μπαταρία του έρχεται με χωρητικότητα 4.220mAh και έρχεται με δυνατότητα dual-boot σε Linux (εκτός από Android stock). Διαθέτει δύο θύρες USB-C, ενώ υπάρχουν μοντέλα μόνο με Wi-Fi ή και με LTE. Το πάχος του είναι 15.1 χιλιοστά και το βάρος του 308 γραμμάρια.Να σημειωθεί ότι το Gemini δεν έρχεται με εξωτερική οθόνη, οπότε όταν είναι κλειστό, οι χρήστες δεν μπορούν να δουν ποιος τους καλεί.

About Freegr network

Από το Blogger.