Dell

Η Dell ανακοινώνει laptop, λογισμικό και τεχνολογίες

Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES), η Dell αποκάλυψε μια σειρά από κομψά νέα προϊόντα και software, για να ανταποκριθεί σε μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι παίζουν και εργάζονται.
Παράλληλα με την αποκάλυψη ορισμένων από τις πιο όμορφες συσκευές στον κόσμο, η Dell παρουσιάζει επίσης εκπληκτικές αθέατες καινοτομίες σε αυτά τα προϊόντα, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης, της λειτουργικότητας και της συνολικής χρηστικής εμπειρίας.
Dell XPS 13 και XPS 15 2-σε-1
Το χαρτοφυλάκιο των Dell XPS έχει αποσπάσει περισσότερα προϊοντικά βραβεία από κάθε άλλο brand στην ιστορία της εταιρείας. Το πλέον πρόσφατο XPS 13 είναι ανανεωμένο από κάθε πλευρά και μόλις έχει αποσπάσει τον τίτλο καινοτομίας CES 2018 Innovation Award Honoree. Μαζί με την οθόνη επόμενης γενιάς InfinityEdge 4K Ultra HD, το XPS 13 διαθέτει επιπλέον εσωτερική επένδυση Rose Gold με Alpine White από υαλονήματα, ως επιλογή παράλληλα με την παραδοσιακή ασημένια και μαύρη επένδυση, με πιο στενά περιθώρια και μέχρι 80% μεγαλύτερο περιθώριο θερμικής αντοχής. Μέσα στο λεπτότερο και ελαφρύτερο περίβλημά του, το σύστημα Dell Power Manager αποδίδει ισχύ τη στιγμή που κανείς τη χρειάζεται, ενώ η θερμική επένδυση GORE Thermal Insulation, το ίδιο μικροπορώδες υλικό που χρησιμοποιείται στο διαστημικό όχημα Mars Rover, για την μεταφορά και διάχυση της θερμότητας, εισάγει ένα καινοτομικό υλικό στη θερμική σχεδίαση, για να διατηρήσει το σύστημα σε χαμηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια απαιτητικής λειτουργίας.
Με στόχο να αναπληρώσει το κενό στην αγορά για λεπτότερες, ελαφρύτερες και ισχυρότερες φορητές συσκευές που απαιτούν τόσο οι χομπίστες, όσο και οι επαγγελματίες δημιουργοί, η Dell αποκαλύπτει το πρώτο XPS 15 2-σε-1, το πιο ισχυρό σύστημα 15 ιντσών 2-σε-1 στον κόσμο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που αποπνέει καινοτομία σε κάθε επίπεδο. Εξισορροπώντας την υψηλή απόδοση με την κομψή σχεδίαση, το μικρότερο και λεπτότερο σύστημα 15,6 ιντσών 2-σε-1 που είναι διαθέσιμο , παρέχει την απαιτούμενη ισχύ επεξεργαστή και γραφικών για την εκτέλεση εφαρμογών παραγωγής περιεχομένου, την επεξεργασία τεράστιων αρχείων, αλλά και παιχνίδια ΑΑΑ, διαθέτοντας επίσης αφή, γραφίδα, καινοτομικό πληκτρολόγιο τεχνολογίας maglev και την επιφάνεια απεικόνισης που οι δημιουργοί επιθυμούν. Νέος επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core που συνδυάζει υψηλής απόδοσης Intel CPU και αυτόνομο σύστημα γραφικών Radeon RX Vega M σε ένα chip, συντελούν στη δημιουργία του XPS 15 2-σε-1. Το XPS 15 2-σε-1 προσφέρει επίσης μια εντυπωσιακή, νέας γενιάς οθόνη τύπου InfinityEdge 4K Ultra HD, με έντονα χρώματα και κινηματογραφική αίσθηση, σε ένα εντυπωσιακά λεπτό σύστημα με πάχος 16 χιλιοστά. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα εξίσου κορυφαία υλικά, με φινίρισμα βιομηχανικού αλουμινίου, ανθρακονημάτων και γυαλιού Corning Gorilla Glass 4, καθιστούν τη σχεδίαση του συστήματος λειτουργική, αλλά και φουτουριστική ταυτόχρονα.
Dell PC και συνδυασμός με smartphone χάρη στο Dell Mobile Connect Software
Οι άνθρωποι, κατά τη χρήση του υπολογιστή, εκτός από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο χρησιμοποιούν πλέον και το smartphone. Με στόχο την αύξηση της άνεσης και της παραγωγικότητας, η Dell είναι η πρώτη κατασκευάστρια PCs που παρουσιάζει μια ειδική λύση software, η οποία επιτρέπει την απόλυτη επικοινωνία μεταξύ των Dell PCs και των smartphones (iOS και Android). Το νέο software Dell Mobile Connect είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα νέα καταναλωτικά Dell PCs, και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις, να αποστέλλουν μηνύματα κειμένου, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να προβάλλουν το κινητό τους στο PC, διαδρώντας με όλες τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές .
Καθηλωτικές εμπειρίες με το Dell Cinema
Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, οι άνθρωποι παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους υπολογιστές τους, έχοντας την προσδοκία να απολαύσουν ποιότητα θέασης αντίστοιχη με αυτή μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας, με στερεοφωνικό ήχο και ποιότητα εικόνας, που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές και τα στάνταρτ που έχουν θέσει οι δημιουργοί. Αυτή η εμπειρία είναι πλέον πραγματικότητα στα συστήματα XPS και σε επιλεγμένα Inspiron PCs, χάρη στο Dell Cinema, μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.
● CinemaColor: δυνατότητα που βασίζεται στο Windows HD Color, η οποία αποκωδικοποιεί και απεικονίζει υψηλό δυναμικό εύρος (high dynamic range – HDR) με ροή περιεχομένου προηγμένης λεπτομέρειας, ακόμη εντονότερων αποχρώσεων, μεγαλύτερης φωτεινότητας και ευρύτερου χρωματικού φάσματος. Το Netflix σε HDR, υποστηρίζεται επίσης στα PC με Dell Cinema.
● CinemaSound: μια καινοτομία της Dell στην ηχητική αναπαραγωγή, η οποία βασίζεται στο Waves Maxx Audio Pro, η οποία αποδίδει καθαρότερα πρίμα, ενισχυμένο μπάσο, και υψηλότερη στάθμη έντασης, για μια πραγματικά κινηματογραφική ηχητική εμπειρία.
● CinemaStream: δυνατότητα βασισμένη στο Killer and SmartByte, μια λύση software που αναπτύχθηκε από κοινού από την Dell και την Rivet Networks, η οποία βελτιστοποιεί την online ροή δεδομένων και αλληλεπιδραστικού βίντεο, με αποτέλεσμα λιγότερο buffering, περισσότερη διαμεταγωγή και καλύτερη ανάλυση.
Νέες οθόνες και σημαντική αύξηση της απόδοσης στο χαρτοφυλάκιο των Dell Latitude
H Dell συνεχίζει να πρωτοπορεί στον κλάδο των οθονών, με τη νέα της προσθήκη των φωτεινότερων εξαιρετικά λεπτών οθονών στον κόσμο, στην κατηγορία τους: το Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) και το Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM). Οι εικόνες ζωντανεύουν χάρη στα φωτεινά και έντονα χρώματα, σε αμφότερες τις οθόνες, οι οποίες υποστηρίζουν αναπαραγωγή περιεχομένου HDR για μια CinemaColor εμπειρία, αναπαράγοντας πανέμορφο χρωματικό βάθος, καθαρότητα και αντίθεση, σε μια, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge για εντυπωσιακά ρεαλιστικές εικόνες. Χάρη στο κομψό προφίλ που ανέρχεται μόλις στα 5,5 χιλιοστά, στο λεπτότερο σημείο τους, αμφότερες οι οθόνες αποδίδουν μέγιστη φωτεινότητα 600nits.
Σχεδιασμένα για τους εργαζομένους που βρίσκονται εν κινήσει, το χαρτοφυλάκιο Dell Latitude, που αποτελείται από ασφαλή και διαχειρίσιμα επαγγελματικά notebooks και υπολογιστές 2-σε-1, έχει πλήρως ανανεωθεί χάρη στους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core vPro 15W δύο και τεσσάρων πυρήνων, παρέχοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση. Οι μετρήσειςπαραγωγικότητας δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης σε σχέση με προϊόντα που βασίζονται στην προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Οι επιπλέον πυρήνες και υπολογιστικά νήματα (threads) επιφέρουν σημαντική βελτίωση στα εταιρικά δίκτυα, όταν το τμήμα ΙΤ χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση, σαρώσεις για κακόβουλο λογισμικό και άλλα background apps για την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Η προϊοντική γκάμα Latitude έχει επίσης ανανεωθεί, εισάγοντας ορισμένες εντυπωσιακές αθέατες καινοτομίες. Για παράδειγμα, το Latitude 7490 notebook διαθέτει μια αποκλειστικής σχεδίασης κεραία, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία στις συνδέσεις WiFi, καθώς και μια νέα οθόνη Full HD πολύ χαμηλής κατανάλωσης, η οποία μειώνει την κατανάλωση μέχρι και 50%, με αποτέλεσμα την επέκταση της αυτονομίας για πολλές ώρες.
Για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των επαγγελματιών και των φίλων των πολυμέσων που βρίσκονται εν κινήσει, η Dell παρουσιάζει τη μικρότερη συσκευή αποθήκευσης Thunderbolt 3 στον κόσμο και ένα από τα ταχύτερα φορητά drives που είναι διαθέσιμα, το Dell Portable Thunderbolt SSD 1000 (1TB) και το SSD 500 (500GB).

About Freegr network

Από το Blogger.