ειδήσεις

Τα κορυφαία smartphones στην έκθεση CES 2018;

Για μια ακόμη χρονιά, το Las Vegas θα υποδεχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο την έκθεση Consumer Electronics Show, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλων των ειδών τα τεχνολογικά gadgets. Επομένως, τι πρόκειται να δούμε σε αυτήν φέτος; Βασιζόμενοι σε φήμες που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα, επιλέξαμε να συμπεριλάβουμε σε αυτό το άρθρο, όλες τις συσκευές που θα δούμε σε αυτήν την έκθεση. 

Galaxy S9: Μάλλον ένα teaser!


Η σειρά συσκευών Galaxy A της Samsung, μπορεί να μην εντάσσεται στη κατηγορία των ναυαρχίδων, πουλά όμως αρκετές μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο, επομένως οι φήμες για εκείνη του 2018, δεν προκαλούν έκπληξη. Οι διάδοχοι των Galaxy A3, A5, A7 ίσως ανακοινωθούν στην έκθεση αυτή, όπως συνέβη άλλωστε και με τα μοντέλα του 2017. Ωστόσο, φήμες θέλουν την Samsung να επιδεικνύει και το Galaxy S9. Βέβαια δεν θα πρόκειται για μια επίσημη παρουσίαση του flagship smartphone, πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει μόλις 8 μήνες από την παρουσίαση του Galaxy S8. Μάλλον θα δούμε απλά ένα teaser της συσκευής, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να λαμβάνουν χώρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Σε κάθε περίπτωση το CES press conference της Samsung σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε.

Ένα νέο Sony Xperia με σαφώς ανανεωμένο design!

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, η Sony δεν έχει ξεφύγει από το συνηθισμένο design που παρατηρούμε εδώ και αρκετό καιρό. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να αλλάξει, όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει πρόσφατα, καθώς η εταιρεία εξετάζει τη ριζική ανανέωσή του. Το νέο Xperia που αναμένεται να δούμε στην έκθεση, θα διαθέτει το αρκετά δημοφιλές 18:9 screen ratio. Με άλλα λόγια θα διαθέτει πιο στενά bezels και ψηλότερη οθόνη στο μπροστινό μέρος, κάτι σαν αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στα Galaxy και LG smartphones.

Qualcomm Snapdragon 845


Στην CES 2017, η Qualcomm είχε ανακοινώσει το Snapdragon 835 system-on-chip, που συναντούμε σε ορισμένα high-end smartphones της αγοράς, όπως τα Galaxy Note 8, LG V30, Sony Xperia XZ1 και OnePlus 5T. Αλλά και παλαιότερα, η εταιρεία έκανε ανακοινώσεις επεξεργαστών στις εκθέσεις CES, όπως το 2015, με την παρουσίαση του 810. Ωστόσο όμως πιστεύουμε, ότι μάλλον το 845 θα ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα, στις 5 Δεκεμβρίου. Είναι τότε ακριβώς που η Qualcomm θα διεξάγει το Snapdragon Summit event, υπογραμμίζοντας το μέλλον του mobile, ενώ το 845 ίσως έχει θέσει μέσα σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Τι θα συμβεί με το LG G7;


Η LG θα διοργανώσει το CES media event τον ερχόμενο Ιανουάριο και μάλλον λέγεται ότι θα ανακοινωθεί και το LG G7. Ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο προς το παρόν. Το event μπορεί αντίθετα να εστιάσει σε smart TVs και ψυγεία Wi-FI. Ίσως μας δείξει ορισμένες mid-range προτάσεις, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

About Freegr network

Από το Blogger.