τεχνολογία

Windows Store: Nέα προϊόντα με τα μοντέλα της MS

Η τελευταία ενότητα που θα προστεθεί στο Windows Store θα είναι hardware εφόσον τα Surface μοντέλα και αξεσουάρ έχουν εντοπιστεί στο Windows 10 app παρόλο που δεν εμφανίζονται ακόμα στους δημόσιους χρήστες. Ανοίγοντας την κατηγορία Surface device στο Windows Store θα χρειαστεί να κάνετε άμεση εκκίνηση ενός συνδέσου σε ένα browser το οποίο με την σειρά του ενεργοποιεί την εφαρμογή Store app στη νέα ενότητα.
Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε στα Surface μοντέλα και αξεσουάρ, να επιλέξετε τη κατάλληλη συσκευή για εσάς, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και να αποκτήσετε πανεύκολα το αγαπημένο σας προϊόν. Πιθανότατα, η νέα αυτή δυνατότητα να συμπεριληφθεί και στη μελλοντική ενημέρωση του Windows Store καθώς η εταιρεία επιθυμεί να προωθήσει την σειρά Surface όσο καλυτέρα γίνεται.
Προς το παρόν, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Microsoft επιθυμεί να επεκτείνει την ενότητα υλικού του Windows Store πέρα από τις δικές της συσκευές. Η νέα ενημέρωση του Windows Store αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η Microsoft εξακολουθεί να ασχολείται με τις συσκευές της, παρά τις φήμες που ήθελαν να εγκαταλείπει την Surface σειρά και να επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου σε λογισμικό και υπηρεσίε

About Freegr network

Από το Blogger.