τεχνολογία

Τo νέο δυνατό Xbox One X στην αγορά...

Εδώ και λίγα 24ωρα η ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο, το ολοκαίνουριο Xbox One X, βρίσκεται στα καταστήματα τεχνολογίας . Όντας η δυνατότερη κονσόλα της αγοράς, η νέα παιχνιδομηναχή της Microsoft είναι η σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να «τρέχει» καλύτερα, τόσο τα παιχνίδια του παρελθόντος όσο και αυτά του παρόντος και του μέλλοντος. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα games και αξεσουάρ του Xbox One είναι συμβατά με το Xbox One X, οπότε κάθε Xbox gamer δεν χρειάζεται να προμηθευτεί κάτι παραπάνω από το νέο Xbox One X.
Ας δουμε όμως μερικα πραγματα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν αγοράσει το μοναδικό Xbox One X.
H μεταφορά δεδομένων στο Xbox One X είναι πανεύκολη
Η μεταφορά των ρυθμίσεων και των παιχνιδιών ενός χρήστη στο νέο Xbox One X είναι όσο απλούστερη γίνεται. Αρκεί μία αντιγραφή των παραπάνω σε ένα εξωτερικό δίσκο και μεταφορά στο νέο σύστημα. Τόσο εύκολα. Μάλιστα, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει από πριν τα 4Κ patches για τα games που έχει, και μόλις αυτά μεταφερθούν στο Xbox One X να είναι έτοιμα για χρήση. 
To Xbox One X θα υποστηρίζει 1440p monitors
Πριν από μερικές μέρες ο Κέβιν Γκαμίλ της Microsoft, επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει και 1440p (2560x1440) monitors Τελευταία το 1440p είναι αρκετά δημοφιλές για τα high-end gaming monitors, ιδιαίτερα μεταξύ των παικτών που προτεραιότητά τους είναι το frame rate. Το Xbox One X θα μπορούσε θεωρητικά να υποστηρίζει και οθόνες με FreeSync, κάτι που δεν εχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
Δεν χρειάζεται 4Κ τηλεόραση
Το Xbox One X σχεδιάστηκε ως η κονσόλα για το καλύτερο 4K gaming. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν διαθέτει κανείς 4Κ τηλεόραση, μπορεί να επωφεληθεί από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Η καλύτερη ισορροπία χρωμάτων ειναι μία από τις πολλές μεγάλες βελτιώσεις που θα παρατηρήσει ο χρήστης ακόμη και σε μία  απλή οθόνη 1080p. Επίσης ο ισχυρότερος επεξεργαστής του Χ δίνει μικρότερους χρόνους φόρτωσης και αυξημένα frame rates για τα περισσότερα παιχνίδια.
Τα USB και bluetooth ακουστικά συνεχίζουν να μην υποστηρίζονται
Όπως και με τα προηγούμενα Xbox One, το Xbox Οne Χ δεν υποστηρίζει ασύρματα ακούστικα ή τα ακουστικά με USB.Παρότι υπήρξε ένα από τα ζητούμενα των χρηστών για το Xbox Οne, η Microsoft συνεχίζει να υποστηρίζει μόνο ακουστικά που συνδέονται στο τηλεχειριστήριο με βύσμα 3,5 χιλιοστών.
Πάνω από 150 βελτιωμένα παιχνίδια στο Xbox One X
Περισσότερα από 150 παιχνίδια του Xbox One αναμένεται να αναβαθμιστούν, καθώς οι publishers επιθυμούν να εκμεταλευθούν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Xbox One Χ και να βελτιώσουν περαιτέρω τις εκδόσεις των τίτλων τους. Δείτε αναλυτικά η λίστα,με τα παιχνίδια τα οποία έχουν ήδη δεχθεί βελτιώσεις εδώ
Το παιχνίδια με ένδειξη HDR 10 υποδεικνύουν ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει το πρότυπο HDR 10. Εκείνα με την ένδειξη enhanced, δείχνουν ότι οι προγραμματιστές έχουν κάνει επιπλέον δουλειά για να υποστηρίξουν την κονσόλα. Ενώ όσα έχουν ένδειξη 4K Ultra HD σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι σε 4K ανάλυση . 
Βελτιώσεις και στα παιχνίδια του αρχικού Xbox και του Xbox 360
Tο Xbox One X θα προσφέρει βελτιώσεις και σε τίτλους του αρχικού Xbox, αλλά και του Xbox 360. Από βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Microsoft παρατηρείται ότι συγκεκριμένα παιχνίδια του Xbox 360, όπως το Halo 3 παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές από τις αρχικές τους εκδόσεις.

About Freegr network

Από το Blogger.