τεχνολογία

Το Andromeda OS είναι το μέλλον στα Windows 10

To Andromeda OS της Microsoft αποτελεί μία νέα πλατφόρμα, η οποία φιλοδοξεί να φέρει τα Windows 10 σε πολλές και διαφορετικές συσκευές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Windows Central, η πλατφόρμα του Andromeda OS θα έχει δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τόσο του χρήστη όσο και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των διαφορετικών συσκευών, έτσι ώστε τα Windows 10, στα οποία και θα βασίζεται, να μπορούν να μπουν παντού. Είναι προφανές ότι ένας από τους στόχους της Microsoft με τη λύση αυτή είναι να μπει πιο δυναμικά στην πολλά υποσχόμενη αγορά του Internet of Things. 
Οι κατασκευαστές θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα δομικά υλικά του Andromeda OS, έτσι ώστε να μπορούν να προσθέτουν ό,τι θέλουν, χωρίς να είναι δεσμευμένοι να διαλέγουν συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows. Οι μέχρι τώρα δημοσιευμένες πληροφορίες θέλουν το Andromeda OS να λειτουργεί σε κονσόλες, tablets, κινητά, wearables αλλά και laptops. 
Σε κάθε περίπτωση, το Andromeda OS θα δίνει έμφαση στις mobile ιδιότητες, ενώ εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του εντός του 2018. Το Mobile Syrup αναφέρει ότι η Microsoft θα παρουσιάσει ένα προϊόν της που να τρέχει τη νέα πλατφόρμα, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα σε αυτό το στάδιο εάν πρόκειται για το Surface Phone.

About Freegr network

Από το Blogger.