τεχνολογία

H Apple θέλει smartwatch με δυνατότητα κλήσεων

Το επόμενο Apple Watch εκτιμάται ότι θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, σύμφωνα με το Bloomberg. Πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg και αναφέρει το Reuters, τονίζουν ότι η Apple θα λανσάρει νέα μοντέλα του Apple Watch με LTE chips, προκειμένου να μπορούν να συνδεθούν στο mobile Internet, αλλά και να πραγματοποιούν κλήσεις, χωρίς να είναι υποχρεωτική η σύνδεση με ένα iPhone, για εργασίες όπως είναι η αποστολή μηνυμάτων, η λήψη γεωγραφικών πληροφοριών, ή το streaming μουσικής. 
Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε Αμερική και Ευρώπη, προκειμένου να λανσάρει την έκδοση του Apple Watch που θα μπορεί να συνδεθεί αυτόνομα στα δίκτυα LTE. Τα LTE modems του επερχόμενου Apple Watch θα είναι κατασκευής Intel, σύμφωνα με τις φήμες που δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής ούτε η Intel, αλλά ούτε και η Apple, όπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε.
 Οι πληροφορίες τοποθετούν την ενδεχόμενη παρουσίαση του Apple Watch με τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE, τον Σεπτέμβριο, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί σε αυτή τη φάση εάν θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του Apple Watch, με και χωρίς δυνατότητα σύνδεσης LTE. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Apple Watch αναμένεται να είναι διαθέσιμο και σε ειδικά προγράμματα από τους παρόχους με δωρεάν πακέτα χρήσης δεδομένων.

About Freegr network

Από το Blogger.