ειδήσεις

H Radeon RX Vega στο SIGGRAPH 2017

H AMD επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει νέα προϊόντα Vega, συμπεριλαμβανομένης και της Radeon RX στο φετινό SIGGRAPH που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles, στις ΗΠΑ. Η σπουδαία αυτή ανακοίνωση για τους φίλους των προϊόντων της AMD πραγματοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας @Radeon στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα στο tweet της η εταιρεία δήλωσε: “Ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε τα νέα μας προϊόντα Vega, συμπεριλαμβανομένης και της RX στο φετινό SIGGRAPH. 
Σιγουρευτείτε ότι μας ακολουθείτε (στο twitter) για περισσότερες λεπτομέρειες”. Αυτό σημαίνει ότι η AMD πρόκειται να αποκαλύψει στις αρχές Αυγούστου τη νέα σειρά Radeon RX Vega, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τους επόμενους consumer επεξεργαστές γραφικών της εταιρείας. 
Πρόσφατα, η εταιρεία λανσάρισε στην αγορά με τιμή $999 την αερόψυκτη έκδοση της επαγγελματικής Radeon Vega Frontier Edition, η οποία σύμφωνα με ορισμένες δοκιμές από γνωστές ιστοσελίδες επιδεικνύει σχετικά καλή απόδοση στο gaming, που είναι ισάξια μίας GeForce GTX 1070, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία κάρτα γραφικών που κατασκευάστηκε κατά πρώτο λόγο για επιχειρησιακής κλάσης ή επαγγελματικής φύσης compute-intensive εφαρμογές και κατά δεύτερο λόγο για gaming (με γνώμονα τη παραγωγή παιχνιδιών και όχι το… gaming από consumers και πάλι όμως). Αντιθέτως, η Radeon RX Vega θα είναι βελτιστοποιημένη για gaming, οπότε και η απόδοση της αναμένεται να είναι σημαντικά υψηλότερη από εκείνη της Radeon Vega Frontier Edition.
insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.