ειδήσεις

To HP Omen X Compact είναι ένα VR PC

Ο HP Omen X Compact είναι ένας υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Core i7, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1080, μνήμη RAM DDR4 στα 16 GB, σκληρό δίσκο SSD στο 1 ΤΒ, Wi-Fi, Bluetooth, DTS Headphone support, με πέντε θύρες USB Type A, μία θύρα USB Type C, DisplayPort και HDMI. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 2499 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ θα μπορεί να συνδεθεί με ένα docking station το οποίο θα έχει επιπλέον μία θύρα Thunderbolt, μία ακόμα θύρα min DisplayPort και ακόμα μία θύρα HDMI, μαζί με τις επιπρόσθετες θύρες USB. 
Με 600 δολάρια επιπλέον, θα μπορεί κανείς να αγοράσει το Omen VR backpack, το οποίο θα μπορεί να δεχτεί τον HP Omen X Compact στο εσωτερικό του και να συνδεθεί με ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας. Το backpack έχει τις δικές του μπαταρίες, που είναι ικανές να κρατήσουν σε λειτουργία το HP Omen X Compact για δύο ώρες συνολικά σε συνθήκες gaming. Μέσα στο αξεσουάρ υπάρχουν τέσσερις μπαταρίες συνολικά, με τις δύο να δίνουν ενέργεια στο PC και οι άλλες δύο να είναι εκεί για να τις φορτίζουν. 
Εκτός από το HP Omen X Compact, η εταιρεία παρουσίασε και τα μοντέλα Omen 15 και 17, στον τομέα των gaming laptops με slim σχεδιασμό και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 1060, ενώ το Omen Desktop μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες γραφικών NVIDIA GTX 1080 Ti ή δύο AMD Radeon RX 580, χωρίς να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες

About Freegr network

Από το Blogger.