τεχνολογία

Η πλατφόρμα Stek.io για Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα σε όλους

Η εγκατάσταση και η διαχείριση Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα είναι συνήθως μια περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία, ειδικά όταν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις. Η νεοφυής Ελληνολλανδική εταιρία Stek.io προσφέρει μία συγκεκριμένη λύση για αυτό το πρόβλημα και κάνει το καλύτερο Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα διαθέσιμο σε όλους, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Χωρίς τις έγνοιες για περίπλοκες εγκαταστάσεις, αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις λογισμικού, το Stek.io κάνει την χρήση εργαλείων Δημοσίευσης, Επικοινωνίας και Συνεργασίας πανεύκολη. Το Stek.io κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επικεντρωθεί στις κύριες λειτουργίες της εργασίας του: να καταγράψει νέα, να φτιάξει online κοινότητες και να συνεργαστεί μην ομάδα του. 
Το Stek.io κάνει την χρήση εργαλείων όπως το Ghost (blog), το Discourse (forum) και το Hackpad (wiki) εύκολη, αξιόπιστη και ασφαλή. Το διαδίκτυο σημαίνει εκδημοκρατισμός όλων των πληροφοριών και των εργαλείων. Οι γνώσεις και τα εργαλεία που ήταν κυρίως διαθέσιμα για τους λίγους μέχρι πρόσφατα, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει διαθέσιμα σε πολλούς. Το Stek.io γεννήθηκε και ζει μέσα σε αυτή την τάση. Οι χρήστες που δεν έχουν αρκετές γνώσεις ή που αναζητούν την ευκολία μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς καμία ταλαιπωρία. Για όλους όσους εκτιμούν την ασφάλεια και θέλουν να ελέγχουν τα δεδομένα τους και τις σημαντικές αξίες του ανοιχτού κώδικα, έχουν τώρα το Stek.io. Το Stek.io είναι μια πρωτοβουλία του Erwin Blom (Fast Moving Targets), του Mark Pors (πρώην Founder WatchMouse) και του Dimi Balaouras (πρώην Lead Developer WatchMouse & Software Architect CA Technologies), μια ομάδα με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του ανοιχτού κώδικα και της ανάπτυξης λογισμικού. Το Stek.io προσφέρει ‘Λογισμικό ως Υπηρεσία’: ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει από 15 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή όλων των εφαρμογών. Erwin Blom (Γενικός Διευθυντής του Stek.io): «Η ίδρυση του Stek.io βασίζεται σε μια προσωπική απογοήτευση. 
Λατρεύω το καλό λογισμικό και τον ανοικτό κώδικα, μιας και ήμουν υπεύθυνος για την διοχέτευση του ανοικτού κώδικα του MMBAse στο τηλεοπτικό δίκτυο μετάδοσης VPRO, ενώ δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Αυτό ήταν αρκετά επίπονο. Χάρη στο Stek.io μπορώ εύκολα να ξεκινήσω ένα blog ή ένα forum έχοντας τον πλήρη έλεγχο.

About Freegr network

Από το Blogger.