ειδήσεις

PC Case, EARLKASE RGB, αποκάλυψε η Deepcoo

Στα πλαίσια της Computex, η Deepcool αποκάλυψε το νέο της ATX PC Case EARLKASE RGB, το οποίο η εταιρία έχει σχεδιάσει έτσι ώστε να προσφέρει εκτεταμένη συμβατότητα με συστήματα υδρόψυξης. Όπως φαίνεται και από την ονομασία του κουτιού, αυτό δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και το αντίστοιχο RGB σύστημα φωτισμού. Το νέο EARLKASE RGB διαθέτει μεταλλικό πάνελ στην πρόσοψη πάχους ενός χιλιοστού, το οποίο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει στις γραντζουνιές, αλλά και να μην αφήνει ίχνη από δαχτυλιές. 
Το πλαϊνό του είναι κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας σε κάποιον να βλέπει στο εσωτερικό του κουτιού, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δίσκοι και τροφοδοτικό τοποθετούνται κάτω σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Το κουτί μπορεί να δεχθεί υδρόψυξη των 280 χιλιοστών στο πάνω μέρος του, καθώς και υδρόψυξη των 360 ή 280 χιλιοστών στην πρόσοψη. Επιπλέον mounting holes στο εσωτερικό του κουτιού επιτρέπουν την τοποθέτηση και custom συστήματος υδρόψυξης. 
Στον τομέα του RGB φωτισμού, το κουτί έρχεται με ένα LED strip, καθώς και δύο RGB headers που επιτρέπουν την σύνδεση δύο επιπλέον προϊόντων με RGB φωτισμό της Deepcool. Πλήκτρα στην πρόσοψη του κουτιού επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό του RGB φωτισμού. Το EARLKASE RGB αναμένεται να είναι διαθέσιμο αυτόν τον Ιούλιο στην τιμή των 79,99 δολαρίων. hwbox

About Freegr network

Από το Blogger.