ειδήσεις

Microsoft: Εξαγορά για τη βελτίωση του Windows Defender

Στην ενίσχυση της άμυνας που προσφέρει το Windows Defender, από τις διάφορες απειλές, προσδοκά η Microsoft με την εξαγορά μίας καινοτομίας ισραηλινής εταιρείας που ειδικεύεται στην κυβερνοασφάλεια. 
Η εταιρεία λέγεται Hexadite και ειδικεύεται στην αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για της μηχανικής μάθησης, για την ανίχνευση και προστασία από επιθέσεις. Σύμφωνα με τον αμερικανικό κολοσσό, με την εξαγορά της Hexadite θα μπορέσει να βελτιώσει τις δυνατότητες της Προηγμένης Προστασία Απειλών (WDATP) του Windows Defender, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες των Windows 10 να ανιχνεύουν και να ανταποκρίνονται καλύτερα στις εξελιγμένες απειλές και επιθέσεις στα δίκτυά τους. 
Παρόλο που η Microsoft δεν αποκάλυψε τους όρους της εξαγοράς, σύμφωνα με το TechCrunch, το ύψος της εκτιμάται πως έφτασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Στο δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση απόκτησης της Hexadite, η εταιρεία βρήκε την ευκαιρία να επαναλάβει πως τα Windows 10 αποτελούν την πιο ασφαλή έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, όπως επίσης και ότι στοχεύει να προχωρήσει και σε άλλες επενδύσεις στην κατεύθυνση της αυτόματης ανίχνευσης των απειλών

About Freegr network

Από το Blogger.