τεχνολογία

Νέα σειρά εκτυπωτών για την HP Hellas

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων πολυμηχανημάτων σε όλο τον κόσμο και την άφιξή τους στην Ελληνική αγορά, μία ειδικά αφιερωμένη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε από την HP Hellas.
 Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανασκόπιση των αποτελεσμάτων της εταιρείας και στην παρουσίαση της νέας ηγετικής της ομάδας της HP Hellas. Όλοι όσοι παρεβρέθησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της νέας ομάδας αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους. «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που έχουμε κατακτήσει στην αγορά, όπως αυτή φαίνεται από από τα αποτελέσματα της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director της HP Hellas. «Οι κύριοι πυλώνες της επιτυχίας μας ήταν η συνεκτικότητα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας, η ενδυνάμωση της εταιρείας με άξιους συνεργάτες, η συνεχής δημιουργία τεχνολογικών καινοτομιών που αποτελεί μέρος του DNA μας, και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους».Στον ειδικά διαμορφωμένο βιομηχανικό χώρο της Τζαφέρη σχεδιασμένο για την ανάδειξη των μηχανήματων της HP, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου χαρτοφυλακίου πολυμηχανημάτων A3 MFP. Πρόκειται για το νέο χαρτοφυλάκιo εκτυπωτών πολλαπλών χρήσεων A3 MFP με επαναστατική τεχνολογία. Είναι εξοπλισμένοι με τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που είναι πλέον απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης. 
Η νέα σειρά προϊόντων άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Ο κ. Στρατής Ρουμελιώτης, HP CEP Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά «Η βελτίωση της ασφάλειας εκτύπωσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την HP. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε στην αγορά ενσωματώνοντας μία ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που προστατεύουν τις συσκευές, τα στοιχεία, τα έγγραφα, δημιουργώντας μία πολυεπίπεδη προσέγγιση αασφαλείας για την καταπολέμηση προηγμένων επιθέσεων».

About Freegr network

Από το Blogger.