τεχνολογία

Hot μητρικές για mining ετοιμάζουν OEMs

Οι OEMs ρίχνουν το βάρος τους στην αγορά του cryptocurrency mining με μητρικές και προϊόντα ιδανικά για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν μέχρι και 8 GPUs σε ένα σύστημα!
Η BIOSTAR για παράδειγμα, ένας από τους μικρούς σχετικά OEMs στην αγορά των μητρικών έχει κυκλοφορήσει την TB250-BTC Pro, μια μητρική που μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 12 κάρτες γραφικών και ενσωματώνει το μικρό B250 chipset της Intel έχοντας προτεινόμενη τιμή $125, ελαφρώς υψηλότερα απ' όσα κοστίζει μια τυπική μητρική με το ίδιο chipset αλλά για απλή χρήση.
Η ASRock από την άλλη, όπως είδαμε στην Computex, έχει προϊστορία στον συγκεκριμένο τομέα και ήδη έχει στα σκαριά μια μητρική που υποστηρίζει μέχρι και 13 κάρτες γραφικών ανεβάζοντας έτσι τον πήχη!
Όπως βλέπουμε το ενδιαφέρον στον τομέα των μητρικών υπάρχει κυρίως από τις μικρές εταιρίες, όπου το RnD είναι σφιχτό και τα μοντέλα που δύναται να κυκλοφορήσουν είναι κατά γενική ομολογία προσιτά. Σε αυτές τις εταιρίες που σχεδιάζουν μητρικές για cryptocurrency mining, θα μπει ενδεχομένως και η ECS με αντίστοιχη μητρική ενώ κύριος στόχος τους είναι η Ασιατική αγορά χωρίς να αναφέρονται στοιχεία για την Ευρώπη.

About Freegr network

Από το Blogger.