τεχνολογία

H Google κάνει τα κινητά πιο ανθρώπινα!!!

Σημαντική βελτίωση στην ακρίβεια με την οποία κατανοεί την ανθρώπινη γλώσσα, παρουσιάζει η αντίστοιχη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής της Google, έχοντας φτάσει πλέον στο 95%. Υπεύθυνη θεωρείται η μηχανική μάθηση και η εξέλιξη γύρω από την τεχνολογία αυτή, ενώ η βελτίωση έχει άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία του Google Assistant, του ψηφιακού βοηθού και ενός από τα βασικά προϊόντα της εταιρείας που είναι διαθέσιμο σε αρκετά smartphones. 
Εξίσου εντυπωσιακή είναι η πρόοδος που έχει να παρουσιάσει η Google τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αφού η αναγνώριση της ανθρώπινης ομιλίας έχει βελτιωθεί κατά 20% το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η εξέλιξη αυτή μας φέρνει πιο κοντά στη μέρα όπου το κινητό μας τηλέφωνο αλλά και gadgets τύπου Google Home θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις εντολές μας τόσο γρήγορα όσο αν τις εκφωνούσαμε σε έναν άλλο άνθρωπο. 
Ήδη οι κάτοχοι έξυπνων κινητών τηλεφώνων φαίνεται ότι επιθυμούν κάτι τέτοιο, με τις φωνητικές εντολές στους ψηφιακούς βοηθούς της Google να έχουν σημειώσει αύξηση κατά 20% για ολόκληρο το 2016. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Google ενεργοποίησε την αναγνώριση και την εκφώνηση στην Ελληνική γλώσσα όλων των αναζητήσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει ο χρήστης μέσα από το smartphone του.

About Freegr network

Από το Blogger.