ειδήσεις

H ASUS παρουσιάζει το ZenBook Flip S

Με πάχος μόλις 10,9 χιλιοστά και βάρος 1100 γραμμάρια, το ZenBook Flip S διαθέτει οθόνη οθόνη 13 ιντσών, όμως καταφέρνει να κρατήσει σε πολύ μικρά νούμερα τις διαστάσεις, εξαιτίας κιόλας των μικρών περιθωρίων γύρω από την οθόνη, με την ASUS να την ονομάζει NanoEdge. Με 4K ανάλυση, η οθόνη του ZenBook Flip S υποστηρίζει ακόμα ψηφιακό stylus που αναγνωρίζει 1024 διαφορετικά επίπεδα πίεσης, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα περιλαμβάνεται στο πακέτο.Ο υβριδικός χαρακτήρας είναι όμοιος με αυτός των φορητών υπολογιστών Yoga, με την οθόνη να διπλώνει πίσω ακριβώς από το πληκτρολόγιο. 
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εξίσου εντυπωσιακά, με την παρουσία επεξεργαστή Core i7-7500U την Intel, χρονισμένο στα 2,7 GHz (boost στα 3,5GHz), με 16GB μνήμη και 1TB SSD. Η επιλογή του συγκεκριμένου επεξεργαστή, διαφοροποιεί την πρόταση της ASUS από συστήματα κατασκευαστών όπως της Dell όπου στηρίζονται στην πιο «αδύναμη» Y σειρά με Kaby Lake επεξεργαστές που όμως δεν χρειάζονται ανεμιστηράκι. Στις διαθέσιμες θύρες υπάρχει μόνο η παρουσία 2x USB Type-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, ενώ κάποιες άλλες εκδόσεις φημολογείται ότι θα έρχονται με έναν προσαρμογέα που θα δίνει θύρες USB 3.0, HDMI καθώς και μια επιπλέον USB Type-C. 
Υπάρχει ακόμα και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος για ασφαλή πρόσβαση στα αρχεία και τα δεδομένα του χρήστη. Η ASUS προτιμά να προεγκαταστήσει την έκδοση των Windows 10 S, με όσους επιθυμούν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων να μπορούν να αναβαθμιστούν στα Windows 10 Pro με ένα επιπλέον κόστος $49. Η τιμή του αρχικού μοντέλου ZenBook Flip S θα ξεκινά από τα $1099 όταν και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

About Freegr network

Από το Blogger.