ειδήσεις

Gaming οθόνες AOC AGON με καμπυλότητα 1800mm

Δύο νέες gaming οθόνες AGON της AOC με σχεδιασμό σχεδόν χωρίς πλαίσια στις 3 πλευρές, είναι τώρα διαθέσιμες στα καταστήματα. Τόσο το μοντέλο 31,5″ QHD AG322QCX όσο και το 27″ Full HD AG272FCX είναι εξοπλισμένα με μια κυρτή οθόνη με εξαιρετικά μικρή ακτίνας καμπύλης 1800 mm. Με ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz και υποστήριξη AMD FreeSync, τα δύο νέα μέλη της premium gaming σειράς οθονών AGON θα ικανοποιήσουν τους gamers με ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία χωρίς θαμπάδα στην κίνηση, σκίσιμο ή τρεμόπαιγμα. Η εύκολα ρυθμιζόμενη βάση και τα πολλαπλά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην άνεση και την υγεία του χρήστη, καθησυχάζουν τις ανησυχίες των gamers για τις πολύωρες περιόδους gaming.

Εγγυημένη βύθιση στο παιχνίδι

Οι νέες οθόνες της AOC από την premium gaming σειρά AGON διαθέτουν 16:9 VA panels. Η AOC AGON AG322QCX 31,5″ (80 εκ) ζωντανεύει κάθε λεπτομέρεια στη μεγάλη της οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 QHD. Μια πιο συμπαγής έκδοση, στις 27″ (68,6 εκ) αποτελεί η AOC AGON AG272FCX που είναι εξοπλισμένη με ανάλυση Full HD (1920 x 1080). Η καμπύλη ακτίνας μόλις 1800 mm επιτρέπει στους gamers να αισθάνονται απόλυτα βυθισμένοι στους αγαπημένους εικονικούς τους κόσμους, οι οποίοι λάμπουν με ζωντανά χρώματα χάρη στην τεχνολογία VA. Στο πάνω μέρος και στις πλευρές δεν υπάρχουν ουσιαστικά πλαίσια, κάτι το οποίο ενισχύει τη βύθιση ακόμα περισσότερο.

Ανταγωνιστικές και ευέλικτες

Για να ικανοποιήσουν την αποκριτικότητα που αναζητούν οι gamers, οι δύο οθόνες διαθέτουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και προσφέρουν υποστήριξη AMD FreeSync. Ως εκ τούτου μπορούν να χειριστούν τα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, χωρίς θαμπάδα στην κίνηση, σκίσιμο ή τρεμόπαιγμα στην εικόνα. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία Low Input Lag Mode, η οποία μειώνει ακόμα περισσότερο την καθυστέρηση, παρακάμπτοντας κάποια εσωτερική επεξεργασία βίντεο της οθόνης. Η λειτουργία AOC Shadow Control δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βλέπουν λεπτομέρειες που καλύπτονται από υπερβολικά σκοτεινά ή φωτεινά τμήματα. Με το χειριστήριο AOC QuickSwitch που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν διάφορες προεπιλογές και ρυθμίσεις χωρίς να πλοηγηθούν στην οθόνη OSD.
Για να παραμείνουν οι παίκτες υγιείς και χαλαροί, η τεχνολογία AOC Flicker-Free και η λειτουργία AOC Low Blue Light Mode βοηθούν στην προστασία των ματιών τους κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων gaming. Οι ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και περιστροφής της οθόνης που προσφέρει η AOC Ergo Base, βοηθούν τη βελτίωση της στάσης του σώματος. Τα προσαρμόσιμα LED φώτα στην πίσω και κάτω πλευρά της οθόνης, η ανασυρόμενη βάση στήριξης ακουστικών και η λαβή μεταφοράς της οθόνης συνδυάζουν την άνεση με το στυλ ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό πακέτο των χαρακτηριστικών.

About Freegr network

Από το Blogger.