τεχνολογία

Η EA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΝΕΟ NEED FOR SPEED

Η Ghost Games και η EA επιβεβαίωσαν ότι στις 10 Νοεμβρίου θα έχουμε τη συνεχεία της διάσημης σειράς racing παιχνιδιών, με τίτλο Need for Speed Payback και θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4 και PC. Το Need for Speed Payback λαμβάνει χώρα στο Fortune Valley και οι παίκτες θα έχουν υπό τον έλεγχο τους τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες για να αντιμετωπίσουν τους House, μια τοπική εγκληματική ομάδα που έχει τον έλεγχο της πόλης.
Η Ghost υπόσχεται ένα τεράστιο customization σύστημα με πάρα πολλές επιλογές. Όσο για τους αγώνες, οι παίκτες θα καλούνται να αγωνίζονται τόσο εντός δρόμων, όσο και εκτός, καθώς θα γίνονται διαγωνισμοί σε βουνά και ερήμους. Μεταξύ άλλων, κομμάτι του παιχνιδιού αποτελεί και ο τζόγος. Οι παίκτες θα μπορούν να βάλουν λεφτά στο αν θα νικήσουν και να αυξήσουν τα κέρδη τους ανά αγώνα. Παιχνίδι με παράνομους αγώνες και χωρίς αστυνομικούς δεν νοείται. Οι αστυνομικοί επιστρέφουν και μάλιστα με μερικές αποστολές.
"Το Need for Speed επιστρέφει φέτος και δοκιμάζει τους παίκτες στο άπειρο", δήλωσε ο υπεύθυνος παράγωγης του παιχνιδιού, Marcus Nilsson. "Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε παιχνίδια με βάση τις προτιμήσεις των παικτών για το franchise. Μπόλικες επιλογές στο customization σύστημα, πολλές εντάσεις και ασταμάτητο κυνηγητό. Εμείς τα ενώσαμε και τα βάλαμε στο νέο παιχνίδι της σειράς." Νωρίτερα μέσα στην βδομαδα, η ΕΑ έδωσε μερικά hits σχετικά με την ανάπτυξη νέου παιχνιδιού μέσω Twitter. Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την τοποθεσία που θα λάβει χώρα το παιχνίδι και σήμερα επιβεβαίωσε επίσημα την κυκλοφορία του.

About Freegr network

Από το Blogger.