ειδήσεις

Πρότυπο concept για τα μελλοντικά laptops

H Lenovo παρουσίασε τη δική της πρόταση για το laptop του μέλλοντος στο πλαίσιο του Transform event στη Νέα Υόρκη. Η Lenovo έδειξε μία πρόταση για ένα μικρό laptop το οποίο θα βρίσκεται μόνιμα σε λειτουργία, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στο εύκαμπτο σώμα του, μικρό βάρος, ώστε να το έχει κανείς πάντοτε μαζί του, σε μια πρωτοβουλία που ονομάζει το μέλλον του προσωπικού υπολογιστή ή αλλιώς Future of Personalized Computing. 
Εκτός από την οθόνη αφής με την οποία θα είναι εξοπλισμένο ένα τέτοιο μοντέλο, εδώ κεντρικό ρόλο παίζει η διεπαφή με τη φωνή. Το trackpad λάμπει δια της απουσίας του και έρχεται να αντικατασταθεί από το χειρισμό με τη φωνή του κατόχου του, ενώ και η ίδια η συσκευή που έδειξε ως concept για ένα μελλοντικό Thinkpad, η Lenovo θα έχει ενσωματωμένο έναν ψηφιακό βοηθό που θα μπορεί να μιλά στον χρήστη. 
, τονίστηκε από τη Lenovo ότι με τις φωνητικές εντολές, ο χρήστης θα μπορεί να εκτελέσει πολύ περισσότερες ενέργειες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να εκτελούμε με έναν σύγχρονο ψηφιακό βοηθό. Η εύκαμπτη οθόνη επεκτείνεται μέχρι το πάνω μέρος του πληκτρολογίου, προσφέροντας αρκετό χώρο για την προβολή περιεχομένου, παρά το μικρό και συμπαγές μέγεθος της συσκευής που θυμίζει περισσότερο ένα βιβλίο και λιγότερο ένα laptop.

About Freegr network

Από το Blogger.