τεχνολογία

Computex 2017: Το booth της ASUS,MSI, GIGABYTE

Το HwBox βρέθηκε και στο booth της ASUS όπου η εταιρία είχε στην έκθεση κυρίως οθόνες και φορητούς υπολογιστές μαζί με smartphones και άλλα καινοτόμα gadgets. Στην έκθεση είδαμε και την εξωτερική οθόνη των 15,6 ιντσών που είχε αποκαλύψει μερικές εβδομάδες πριν, συνδεδεμένη επάνω σε ένα laptop της. Το πάχος της ήταν μόλις μερικά χιλιοστά, κάτι που σημαίνει πως είναι εύκολη η μεταφορά της ενώ λόγω του ότι συνδέεται μέσω USB Type-C μπορεί να παίξει με αρκετά μοντέρνα και high end laptops. Μαζί νέες και επερχόμενες UltraWide οθόνες της εταιρίας βρίσκονταν στο περίπτερο, πολλές από τις οποίες υποστήριζαν και το πρότυπο HDR.
Computex 2017: Το booth της MSI
Η MSI επέλεξε ένα κυκλικό booth φέτος στην Computex 2017 όπου και παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα είδαμε μερικά από τα ταχύτερα laptops της, όπως το Titan SLI που έρχεται σε πολλά configs μέχρι και με δύο κάρτες γραφικών για overkill επιδόσεις.Το σημαντικότερο έκθεμα ήταν οι X299 μητρικές που εμφανίστηκαν το μεσημέρι ενώ παράλληλα είδαμε και την GTX 1080 Ti Lightning Z που ακόμη δε γνωρίζουμε τους τελικούς χρονισμούς της. Η GPU φοράει ένα σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων, όπως και οι πιο πρόσφατες της σειράς και αποτελεί κληρονομιά των extreme overclockers. Επιπλέον είδαμε και την Core Frozr XL ψύκτρα της MSI με το RGB LED όπως βλέπουμε και στις εικόνες.
Computex 2017: GIGABYTE Suite 101 H έκθεση πραγματοποιήθηκε στον 36ο όροφο του Taipei 101 και στην είσοδο είχε πλήθος από έτοιμα συστήμαα φτιαγμένα απο γνωστούς modders της διεθνούν σκηνής. Υπήρχαν demo συστήματα με Designare μητρικές με το Z270 chipset που χρησιμοποιούνταν για deep learning demos αλλά την τιμιτική τους είχαν οι X299 Gaming μητρικές, με τη μικρή Gaming 3, φτάνοντας μέχρι την κορυφαία Gaming 9. Τη παράσταση βέβαια έκλεψε και το σύστημα εμ Quad channel μνήμες στο οποίο η GIGABYTE έχει κάνει validate μνήμες στη συχνότητα των 4133MHz με DIMMs της Corsair.
Το σημαντικότερο είναι πως κάθε DIMM ήταν χωρητικότητας 16GB και με τα 8 στο σύνολο μιλάμε για έναν σριθμό RAM της τάξης των 128GB! Οι workstation ανησυχίες της GIGABYTE θα καλυφθούν με την GA C422 WS, όπου με το LGA 2066 socket υποστηρίζει όλους τους νέους επεξεργαστές της Intel, μαζί με άφθονες κάρτες γραφικών με πιστοποίηση για χρήση Quadro και FirePro από τις NVIDIA & AMD αντίστοιχα. Επιπρόσθετα παρέχει πλήθος άλλων θυρών για μεγαλύτερη επεκτασιμότητα συσκευών, μιας και πρόκειται για μια καθαρά workstation μητρική με βλέψεις για χρήση από επαγγελματίες. Γι' αυτό και η εμφάνισή της κινείται σε πιο ήπιους τόνους, με απλή ασημί εμφάνιση. Μαζί με όλα αυτά, οι άνθρωποι της GIGABYTE μας έδειξαν και μια X399 AORUS Gaming 7 η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Αύγουστο, μαζί με την πλατφόρμα της AMD. Πληροφορίες για τη πλατφόρμα της AMD θα δείξουμε πολύ σύντομα.

About Freegr network

Από το Blogger.