τεχνολογία

CHUWI Hi10 Pro: Δυνατό tablet με Windows 10 και Android

Σήμερα ένας πολύ κοντινό μου άτομο μου ζήτησε ένα οικονομικό και δυνατό tablet για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ώστε να μπορεί να κάνει βασικά πράγματα της εργασίας του, κατά τις διακοπές του. Έτσι μπήκαμε στο GearBest και βρήκαμε σε πολύ δυνατή τιμή ένα tablet που έχουμε ήδη στην κατοχή μας για τον ίδιο ακριβός λόγο. Ο λόγος για το CHUWI Hi10 Pro, που βρήκαμε στα €142 από την αποθήκη του Hong Kong και στα €171 για την αποθήκη της Κίνας, ώστε να έχουμε και δυνατότητα για αποστολή με priority line. 
To tablet έρχεται με μεταλλική κατασκευή, από αλουμίνιο και οθόνη 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1920×1200. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD για πολύ ρεαλιστικά χρώματα και καλές γωνίες θέασης. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον πολύ δυνατό για την κατηγορία του Intel Cherry Trail, με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.92GHz. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 128GB. Η συσκευή διαθέτει κάμερες 2MP στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες μας σε βιντεοκλήσεις μέσω skype, facebook και Viber. Η μπαταρία του είναι στις 6500mAh, που παρέχουν 6-8 ώρες φυσιολογικής χρήσης, ενώ από λειτουργικό έχουμε Dual Boot σε Windows 10 και Android 5.1.
 Αν θέλουμε μπορούμε να μετατρέψουμε την συσκευή σε πλήρες laptop, με το μαγνητικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει. Μας παρέχει μεγάλο touchpad και μια έξτρα θύρα USB, όμως θα πρέπει να επιβαρυνθούμε με το ποσό των €45 για να το αποκτήσουμε. Εμείς το έχουμε ήδη εδώ και αρκετούς μήνες και μέχρι στιγμής λειτουργεί πολύ καλά, ειδικά για τα χρήματά που δώσαμε (το πληρώσαμε ακριβότερα όταν πρωτοβγήκε).

About Freegr network

Από το Blogger.