τεχνολογία

Η Asus έφερε τον ανταγωνιστή του Microsoft Surface

Η ανάπτυξη της σειράς Surface της Microsoft ανάγκασε την Apple να επανεξετάσει τη στρατηγική της για τα προϊόντα της, φέρνοντας νέα μοντέλα στην αγορά τα οποία αρχικά δεν ενδιέφεραν την εταιρεία, όπως η συσκευή iPad Pro 2 σε 1 που είναι άμεση αντίπαλος του Surface Pro . Η Asus λανσάρει τον ανταγωνιστή του Microsoft Surface 
Πιο πρόσφατα, η Microsoft λανσάρισε το Surface Laptop, ένα πιο συμβατικό φορητό υπολογιστή που υιοθετεί την προσέγγιση 2 σε 1, αλλά έρχεται με Windows 10 S και υποστήριξη για τα Windows 10 Pro, καθώς και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις που η Apple φαίνεται και πάλι να υποβαθμίζει. Και ενώ η Cupertino αγνοεί την κατεύθυνση που αγκαλιάζει η Microsoft, η Asus είναι πολύ πιο ενεργός παίκτης σε αυτόν τον κλάδο και σήμερα ξεκίνησε την πώληση του ZenBook 3 Deluxe που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό το έτος στην Computex. Στην ουσία ένας αντίπαλος του Microsoft Surface Laptop και μια εναλλακτική λύση στο Apple MacBook, το Asus ZenBook 3 Deluxe έρχεται με φοβερές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel Core i7 που είναι επίσης διαθέσιμοι στα μοντέλα της Microsoft. 
Μπορείτε να εξοπλίσετε το ZenBook με μνήμη RAM LPDDR3 έως 16GB και να έχετε μέγιστη χωρητικότητα 1TB SSD. Και σε σύγκριση με το Surface Laptop, έχετε επίσης μια θύρα USB τύπου C που παρέχει υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα hardware, ξεκινώντας με οθόνες και τελειώνοντας με την αποθήκευση. Παρά τις προδιαγραφές αυτές, το ZenBook 3 Deluxe φτάνει μόλις τα 1,1 κιλά, γι ‘αυτό και είναι ο ελαφρύτερος φορητής υπολογιστής της Microsoft. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η πιο προσιτή διαμόρφωση κοστίζει 1.299 δολάρια, αλλά η τιμολόγηση αυξάνεται καθώς πηγαίνετε για υψηλότερες προδιαγραφές και πιο ισχυρό hardware. Το Surface Laptop, από την άλλη πλευρά, ξεκινάει από $ 999, αλλά η κορυφαία ρύθμιση διαμόρφωσης φτάνει τα $ 2.199 όταν είναι εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή i7, 16GB και 512GB.

About Freegr network

Από το Blogger.