τεχνολογία

Η Apple ανανενώνει το MacBook 12" και τα MacBook Pro

Πέρα από τους υπολογιστές iMac, η Apple φρεσκάρισε και τον φορητό υπολογιστή MacBook, που όπως και στην περίπτωση των iMac διαθέτει ανανεωμένο εσωτερικό, διατηρώντας την εμφάνιση των προκατόχου του. 
Έτσι, εξοπλίζεται με νέους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core (Kaby Lake) με συχνότητες λειτουργίας που ξεκινούν από τα 1,3GHz και φτάνουν έως στα 3,6GHz για το κορυφαίο μοντέλο επεξεργαστή Core i7. Ο νέος MacBook επίσης διαθέτει νέα solid state drives, που σύμφωνα με την Apple όχι μόνο θα προσφέρουν διπλάσια χωρητικότητα, αλλά και διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. 
Πέρα από το ανανεωμένο MacBook, η Apple ανακοίνωσε και ένα νέο μοντέλο MacBook Pro με οθόνη 13 ιντσών (MacBook Pro 13-inch) που δεν διαθέτει Touch Bar και εξοπλίζεται με οθόνη Retina που επιδεικνύει φωτεινότητα 500 nits καθώς και με επεξεργαστή Core i7 με συχνότητα λειτουργίας έως και 4,0GHz. Το MacBook Pro 15-inch θα διατεθεί επίσης με ανανεωμένους επεξεργαστές Intel Core i7 “Kaby Lake” νε συχνότητες λειτουργίας από 3,1GHz έως και 4,1GHz. Οι τιμές για το MacBook ξεκινούν από τα $1299, για το MacBook Pro 13-inch από τα $1299, για το MacBook Pro 13-inch με Touch Bar από τα $1799 και για το MacBook Pro 15-inch με Touch Bar από τα $2399.

About Freegr network

Από το Blogger.