τεχνολογία

Δυνατά περιφερειακά λανσάρει η Alienware!

Με το gaming ξεκινά η Alienware για το οποίο είναι ούτως η άλλως γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και λανσάρει ένα πληκτρολόγιο καθώς και ένα ποντίκι. Η αγορά των περιφερειακών είναι σίγουρα μια από τις πιο επικερδής και γι' αυτόν τον σκοπό πολλές μεγάλες εταιρίες επενδύουν σε αυτήν με στόχο να χτίσουν και εκεί ένα όνομα. Η Dell και το υποbrand της Alienware δεν ξέφυγε και η εταιρία μπαίνει στην αγορά κυκλοφορώντας ένα gaming πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι με πασιφανή την gaming αισθητική. 
Εν αρχή είναι τα AW568 Advanced και το AW768 Pro, δύο πληκτρολόγια με RGB πλήκτρα καθώς και τα AW558 Advanced και AW598 Elite, δύο ποντίκια, όλα τους με ασημί απόχρωση, On-the-fly DPI switching, εννιά συνολικά πλήκτρα και σαφώς RGB φωτισμό. Μερικά από τα περιφερειακά, όπως το AW568 Advanced πληκτρολόγιο έρχεται με all black εμφάνιση, και RGB LED με το λογότυπο της Alienware στην πάνω δεξιά γωνία να χαρακτηρίζει τον κατασκευαστή. 
Οι διακόπτες των πληκτρολογίων είναι οι Kailh Brown και RGB, ανάλογα με την έκδοση, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη από την Alienware η οποία δε βαδίζει στη πεπατημένη που είναι οι Cherry MX. Αυτό ενδέχεται να έχει και επίπτωση στη τιμή, όπου το AW568 έρχεται στα $90 ενώ το AW768 θα κοστίζει περί τα $120. Η διαθεσιμότητά τους σύμφωνα με την Alienware ξεκινά από σήμερα στην αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.