τεχνολογία

USB οθόνη Full HD από την ASUS!

Με form factor 15.6 ίντσες, άφθονη ανάλυση και portable χαρακτήρα, η νέα MB16AC τρέχει χάρη στη USB υποδοχή της και έχει ήδη κερδίσει βραβεία σχεδίασης από το Red Dot. Η οθόνη αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη περασμένη IFA 2016 και κέρδισε τις εντυπώσεις με το λεπτό προφίλ της, καθώς και με τα specs της. Αρχικά πρόκειται για μια φορητή οθόνη με μικρή σίγουρα υποστήριξη συσκευών μιας και αξιοποιεί το USB Type-C για την αποστολή του σήματος της εικόνας αλλά και της τροφοδοσίας της. 
Η κατανάλωση του εν λόγω panel δε ξεπερνά τα 8W κατά τη χρήση ενώ η ανάλυσή του ανέρχεται στα τυπικά 1920x1080 pixels, σε μια διαγώνιο 15.6 ιντσών, σε form factor όπως κάθε τυπικό notebook δηλαδή. Το όνομά της είναι ZenScreen MB16AC και σύμφωνα με την ASUS θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά έχοντας και αρκετά στιλάτο χαρακτήρα με προστατευτική θήκη και βάρος κάτω του 1 κιλού για εύκολη μεταφορά ανά πάσα στιγμή. 
Η οθόνη μπορεί να επικοινωνήσει με φορητές συσκευές όπως laptops με Thunderbolt ακόμη και υποστηριζόμενα smartphones ενώ είναι και τύπου IPS για ποιοτική εικόνα με βαθύ μαύρο και αρκετά καλή αναπαράσταση χρωμάτων. Παρακάτω ακολουθούν τα πλήρη specs του εν λόγω gadget της ASUS. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή της θα βρίσκεται στα 269€, αρκετά υψηλή όμως για αυτά που προσφέρει.

About Freegr network

Από το Blogger.