ειδήσεις

JumpDrive Tough USB 3.1 Flash Drive

Η Lexar παρουσίασε το νέο JumpDrive Tough USB 3.1 Flash Drive, το οποίο αποτελεί ιδανική λύση για τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας. 
Το κομψό USB stick προσφέρει την αντοχή που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι ότι το υλικό σας είναι ασφαλές ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, προσφέρει υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και λογισμικό ασφαλείας. Πιο αναλυτικά, με το ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα που διαθέτει, αντέχει στις προσκρούσεις και στην πολύ υψηλή πίεση έως 750 PSI. Είναι ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες, σε θερμοκρασίες από -25C έως 150C και στο νερό έως 30 μέτρα. 
Περιλαμβάνει μεγάλη θηλιά για να μπαίνει εύκολα στα κλειδιά σας για να το έχετε συνεχώς μαζί σας. Έτσι εάν εργάζεστε ή ζείτε σε απαιτητικές συνθήκες, φέρνετε τις συσκευές σας στα όρια ή απλώς θέλετε να προστατεύσετε το υλικό σας, το JumpDrive Tough USB 3.1 Flash Drive της Lexar σας καλύπτει απόλυτα. Εκτός όμως από την ανθεκτικότητά του, προσφέρει και υψηλές επιδόσεις. Ειδικότερα είναι USB 3.1 (Gen 1) με ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 150 MB/δευτερόλεπτο και εγγραφής 60 MB/δευτερόλεπτο και μπορεί να μεταφέρει 3GB HD βίντεο σε λιγότερο από 1 λεπτό. Διαθέτει επίσης το λογισμικό ασφαλείας Encrypt Stick Lite με κρυπτογράφηση 256-bit AES χαρίζοντας έτσι προστασία όχι μόνο στο εξωτερικό του αλλά και στο εσωτερικό του.

About Freegr network

Από το Blogger.