ειδήσεις

Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 με 50% έκπτωση

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η Samsung μετά την ανάκληση του Galaxy Note 7 το 2016 έμεινε με τέσσερα εκατομμύρια smartphones που πιθανότατα να εμφανίσουν προβλήματα στην μπαταρία. Φέτος λοιπόν αποφάσισε να αποκαλύψει τα σχέδια της για τις μονάδες αυτές.Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 έρχεται με 50% έκπτωση! Ορισμένα από τα Galaxy Note 7 θα ανακαινιστούν προσφέροντας μικρότερη μπαταρία σε σύγκριση με το αρχικό μοντέλο. Για όσους δεν θυμούνται, το περσινό μοντέλο διέθετε μια 3.500mAh μπαταρία ενώ το φετινό έρχεται με 3.200mAh. 
Το νέο Galaxy Note 7 θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat- είναι και η μοναδική αλλαγή που θα συναντήσουμε- ενώ όλες οι υπόλοιπες προδιαγραφές θα παραμείνουν ίδιες. Πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι η τιμή του νέου smartphone θα φτάσει περίπου τα 620 δολάρια, 266 δολάρια λιγότερα από το αρχικό μοντέλο. Το περίεργο αλλά και ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι πολλές είναι και οι πηγές που υποστηρίζουν ότι το νέο smartphone έρχεται με 50% έκπτωση, που σημαίνει ότι θα κοστίζει μόλις 443 δολάρια. 
Η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του ανακαινισμένου Galaxy Note 7R αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα το παρουσιάσει πριν την κυκλοφορία του Galaxy Note 8. Σχετικά με το Galaxy Note 8, θα μπορούσε να ανακοινωθεί τον Αύγουστο, δεδομένου ότι το Galaxy Note 7 ανακοινώθηκε τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους. Τοπικές αναφορές, από την άλλη, υποδεικνύουν ως ημέρα παρουσίασης τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου αφού πρώτα η Samsung λάβει την απαιτούμενη πιστοποίηση ασφάλειας από τον κρατικό οργανισμό ραδιοεπικοινωνιών.

About Freegr network

Από το Blogger.