freegr

Οι Microsoft και Casio κατέληξαν σε συμφωνία αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών με την εταιρεία Casio. Αν και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες της συμφωνίας, η συμφωνία καλύπτει ευρέως τεχνολογίες που αφορούν τεχνολογίες smartwatch.
Τα smartwatches της Casio, διαβάζουμε στο επίσημο blog της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων και των WSD-F10 και WSD-F20 Smart Outdoor Watch ενεργοποιούν την μοντέρνα προσωπική συνδεσιμότητα, ενώ έρχονται εξοπλισμένα με πολλούς αισθητήρες για παρακολούθηση δραστηριοτήτων καθώς και με πυξίδα, υψόμετρο κ.ά.
“Τα smartwatches της Casio σε συνδυασμό με τη τεχνολογία της Microsoft θα δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να έχουν μεγαλύτερη οφέλη από τις φορετές συσκευές τους” είπε ο Micky Minhas, επικεφαλής της Microsoft Technology Licensing.
“Πρόκειται για μία εξαιρετική συνεργασία που βασίζεται στην κληρονομιά των καινοτομιών της Microsoft στην τεχνολογία που τροφοδοτεί τις προσωπικές φορετές συσκευές, για να ενισχύσει στον χώρο τα καλύτερα στο είδος τους προϊόντα της Casio” συμπλήρωσε ο Micky Minhas.

About Freegr network

Από το Blogger.