ειδήσεις

Δυνατές μητρικές για τους Ryzen και την AM4 πλατφόρμα

Μένουν λίγες μέρες μέχρι και την επίσημη παρουσίαση των AMD Ryzen και εκτός από διάφορες διαρροές όσον αφορά τους νέους επεξεργαστές της AMD, υπάρχουν και πολλές διαρροές όσον αφορά τις μητρικές που θα τους φιλοξενήσουν. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζουν πλήθος μοντέλων για όλες τις τσέπες, φωτογραφίες των οποίων διαρρέουν συνεχώς στο διαδίκτυο. 
Μάλιστα η Biostar έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση των νέων μοντέλων της. Ένα συγκεντρωτικό αυτών των φωτογραφιών και πληροφοριών, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα το wccftech. Στο άρθρο του wccftech θα διαβάσετε αρχικά κάποιες πληροφορίες για τα νέα chipsets της νέας πλατφόρμας, ενώ ακολουθεί ογκώδες φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό, από μητρικές της ASUS, της ASRock, της MSI, της Gigabyte και της Biostar. 
Οι τιμές των μητρικών θα ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά, κάτω από $59, ενώ μοντέλα που θα κινούνται άνω των $59 με το B350 chipset, θα επιτρέπουν ακόμα και υπερχρονισμό. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Ryzen θα είναι ξεκλείδωτοι. Λίγες πληροφορίες για αυτούς υπάρχουν στο τέλος του εν λόγω άρθρου. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Biostar εδώ ή να επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες των μοντέλων της για πιο αναλυτικές πληροφορίες: Racing X370GT7, X370GT5, X370GT3, B350GT5 και B350GT3

About Freegr network

Από το Blogger.