τεχνολογία

Η εταιρεία που αλλάζει την τεχνολογία του μάρκετινγκ

Του Δημήτρη Μαλλά 
 Με παρουσία ήδη σε οκτώ χώρες, η Cloudbiz ετοιμάζεται, αξιοποιώντας και τις συνέργειες από την είσοδο του FF Group, να επεκταθεί στις αγορές της δυτικής Ευρώπης και της ανατολικής Ασίας, έχοντας ως στόχο να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων για ενέργειες μάρκετινγκ. Η ελληνική εταιρεία παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και δεν είναι τυχαίο ότι ενισχύει διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό της και διευρύνει το πελατολόγιό της που περιλαμβάνουν κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. 
Η εταιρεία που αλλάζει την τεχνολογία του μάρκετινγκ 
Η Cloudbiz είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογίας που υλοποιεί επιτυχημένα και καινοτόμα έργα διαχείρισης πιστών πελατών, παρέχοντας σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες διαχείρισης προγραμμάτων πιστότητας (loyalty management), συμβάλλοντας δυναμικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεων και τη διατήρηση του πελατολογίου των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται. Όπως σημειώνει ο Βαγγέλης Καραλής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cloudbiz, «η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004, με κύριο στόχο την παροχή λύσεων λογισμικού και CRM υπηρεσιών που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες των πελατών μας για την ποιοτική διαχείριση των πελατών τους, ένα κομμάτι πολύ χρήσιμο και αναγκαίο για κάθε επιχείρηση. Καθώς η τεχνολογία και οι ανάγκες των επιχειρήσεων και των brands εξελίσσονται διαρκώς, το 2009 αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των προγραμμάτων επιβράβευσης και CRM συστημάτων». Πρακτικά, στην αρχή της κρίσης, η Cloudbiz αλλάζει ρότα. 
«Η σημαντική αυτή διεύρυνση των υπηρεσιών μας, ήρθε ως απάντηση στην οικονομική κρίση, η οποία άλλαξε άρδην την καταναλωτική συμπεριφορά, συρρικνώνοντας ταυτόχρονα τις δαπάνες για μάρκετινγηκ και οδηγώντας τις εταιρείες να αναζητήσουν αποτελεσματικές λύσεις με αληθινά μετρήσιμα αποτελέσματα και υψηλή απόδοση, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και διασφαλίζουν την υγιή ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας. Το μυστικό της επιτυχίας μας λοιπόν ήταν το γεγονός ότι σαν εταιρεία, είδαμε τα σημάδια και αδράξαμε την ευκαιρία, προχωρώντας σε μία ουσιαστική αναδιοργάνωση του business model μας και των υπηρεσιών μας, αναγνωρίζοντας νωρίς ότι ο εκάστοτε πελάτης και η ενοποιημένη εμπειρία που του προσεφέρουμε, αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο μίας εταιρείας και οδηγεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της», σημειώνει ο κ. Καραλής.

About Freegr network

Από το Blogger.