asus

Xαρακτηριστικά μητρικών Z270 της ASUS στο διαδίκτυο

Η ημερομηνία διαθεσιμότητας των Kaby Lake επεξεργαστών της Intel για τους desktop υπολογιστές πλησιάζει και οι κατασκευαστές μητρικών ήδη έχουν ετοιμάσει πλήθος νέων μοντέλων τα οποία θα βασίζονται στην νέα σειρά chipsets της Intel, την σειρά 200. Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μια ιδέα από το τι ετοιμάζουν οι κατασκευαστές, το Wfccftech δημοσίευσε σήμερα πλήθος φωτογραφιών και τεχνικών χαρακτηριστικών των νέων κορυφαίων μητρικών της ASUS, οι οποίες θα βασίζονται στο Intel Z270 chipset. Στον κατάλογο των μητρικών περιλαμβάνονται οι Maximus IX Code, Maximus IX Formula, Prime Z270-A, STRIX Z270E και TUF Z270 MARK 1.
Σύμφωνα με το Wccftech, οι οκτώ μητρικές που διέρρευσαν, αποτελούν την πλήρη σειρά που θα βασίζονται στο Z270 chipset και θα παρουσιάσει η ASUS με την ανακοίνωση των desktop Kaby Lake τον Ιανουάριο του 2017. Προφανώς θα υπάρξουν και μοντέλα με άλλα chipsets της Intel όπως το H270, που θα απευθύνονται σε αυτούς που θα ψάχνουν για κάτι το πιο οικονομικό. Στην κατηγορία των ASUS ROG Maximus μητρικών, το Wccftech αποκαλύπτει τρία μοντέλα. Τα Maximus IX Formula, Maximus IX Code και Maximus IX Hero.
 Το κορυφαίο μοντέλο είναι το Maximus IX Formula, μια standard ATX μητρική η οποία διαθέτει 8+2+2 Phase Digital power σχεδίαση, 10K black metallic capacitors, MicroFine Alloy Chokes, NexFET PW (Power) block MOSFET και DIGI+ Power Control Utility για ρυθμίσεις περαιτέρω ρυθμίσεις. Υποστηρίζονται έως και 64GB μνήμης DDR4 4133MHz, υπάρχουν τρεις PCI-e 3.0 x16 (x16/x8/x4 electrical) και τρεις PCI-e 3.0 x1 για κάρτες επέκτασης, καθώς και δύο M.2 Socket 3 Type M (PCI-e 3.0 x4 + SATA) για αποθηκευτικά μέσα μεγάλων ταχυτήτων. To σύστημα ήχου είναι το SupremeFX S1220. Τέλος, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας Formula, είναι η ενσωμάτωση του συστήματος υδρόψυξης CrossChill EK II για ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

About Freegr network

Από το Blogger.