ειδήσεις

Τα κινητά του 2016 είναι τα καλύτερα δώρα

Τι καλύτερο δώρο μπορείς να κάνεις, λοιπόν, στον εαυτό σου ή σε έναν αγαπημένο σου άνθρωπο αυτές τις γιορτές από ένα όμορφο και γρήγορο smartphone;
2
1
Το iPhone 7 Plus για τον φίλο που θέλει να έχει dual camera
Το νέο iPhone 7 Plus θα αποτελέσει το πιο όμορφο δώρο για τον καλύτερό σου φίλο που «τρελαίνεται» για την τεχνολογία και έψαχνε να βρει το καλύτερο κινητό με dual camera και ασύλληπτες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης.
Σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, το τηλέφωνο αυτό ενσωματώνει την τεχνολογία 3D Touch και την ίδια ώρα διαθέτει τον πιο ισχυρό επεξεργαστή στην ιστορία των iPhone και παρέχει ασύλληπτες ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης!
Το 2017 απογείωσε το στιλ σου με το Samsung Galaxy S7
Αν το 2017 θέλεις να απογειώσεις το στιλ σου, τότε το Samsung Galaxy S7 είναι σίγουρα ένα τηλέφωνο που αξίζει να βάλεις στη ζωή σου. Το κινητό αυτό έχει ένα όμορφο και ανθεκτικό ενιαίο περίβλημα και όλα τα στοιχεία της σχεδίασης, από τις φυσικές γραμμές έως το λεπτό σχήμα. Όλα συνδέονται αρμονικά για να προσφέρουν μια ιδανική αίσθηση όταν τα κρατάς.
Παράλληλα, με το Samsung Galaxy S7 θα βγάλεις ευκρινείς και ολοζώντανες φωτογραφίες, χάρη στην ανανεωμένη κάμερα του τηλεφώνου, ενώ για πρώτη φορά μπορείς να αποτυπώσεις κίνηση σε πανοραμικές κινούμενες φωτογραφίες!
63


Samsung Galaxy Sedge για την απόλυτη εμπειρία gaming
Αν ο καλός σου είναι gamer τότε το Galaxy Sedge είναι ένα κινητό που αναμφίβολα θα του προσφέρει την εμπειρία που αναζητά.
Το Galaxy S7 edge διαθέτει ένα ειδικό κέντρο ελέγχου παιχνιδιών και προηγμένες λειτουργίες, όπως καταγραφή δράσης από τα παιχνίδια και χάρη στους οκτώ πανίσχυρους επεξεργαστές του. Αυτό το τηλέφωνο λειτουργεί γρήγορα και χωρίς διακοπές και χειρίζεται με άνεση όλα τα επιπλέον δεδομένα που αποθηκεύει κανείς στην κάρτα microSD.
 4
Samsung Galaxy J5 για εσένα που θέλεις να τα ελέγχεις όλα!
Ένα ακόμη smartphone που ξεχώρισε το 2016 είναι το Galaxy J5 της Samsung.  Με μεγάλη οθόνη 5.2" sAmoled, τετραπύρηνο επεξεργαστή και πολλά ακόμη μοναδικά χαρακτηριστικά, το κινητό αυτό τα έχει όλα και μπορεί να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία θέασης.
Αν ψάχνεις, λοιπόν, να βρεις ένα  δώρο για να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου και αν είσαι τύπος που θέλει να έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό του, τότε το Galaxy J5 της Samsung είναι το κινητό για εσένα. Γιατί; Διότι πολύ απλά με το Smart Manager του Galaxy J5 μπορείς να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι ένα πλήθος σημαντικών πληροφοριών και να κάνεις άνετο multitasking χωρίς καθυστερήσεις χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή του.
5
Κάνε δώρο το Huawei P9 στη φίλη που θέλει να βγάζει τέλειες selfies
Σε περίπτωση που ψάχνεις δώρο για τη φίλη σου η οποία λατρεύει τις selfies και θέλει μέρα και νύχτα να βγάζει τις τέλειες φωτογραφίες, τότε το Huawei P9 είναι τηλέφωνο που πρέπει να εξετάσεις πολύ σοβαρά! Το κινητό αυτό έχει κάμερα 8 megapixel στο μπροστινό του μέρος με την οποία η φίλη σου θα μπορέσει να επιτύχει εξαιρετικές selfies, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, εμπρόσθια κάμερα 8MP και διπλή πίσω κάμερα 12MP, το Huawei P9 Plus επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία από smartphone.
 6

Θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία χρήσης στο Διαδίκτυο; Δες το Huawei P9 Lite!
Αν ψάχνεις δώρο για κάποιο άτομο που λατρεύει να σερφάρει στο Διαδίκτυο (για δουλειά και για διασκέδαση) και παράλληλα του αρέσει να παίζει παιχνίδια ή να κατεβάζει εφαρμογές υπάρχει ένα κινητό που σίγουρα θα του «κλέψει» την καρδιά.
Ο λόγος για το Smartphone Huawei PLite , ένα εξαιρετικό κινητό τηλέφωνο το οποίο διαθέτει ενισχυμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και κορυφαίες επιδόσεις. Πράγματι, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 650 σε συνδυασμό με τα 2 GB RAM μπορούν να απογειώσουν τις επιδόσεις και την εμπειρία χρήσης στο Διαδίκτυο και σε multimedia εφαρμογές. Το Huawei P9 Lite  εντυπωσιάζει, όμως, και όσον αφορά στο κομμάτι της φωτογραφίας.
 7

Με το Huawei Mate 9 θα ζήσεις μια επαναστατική εμπειρία στο Android
Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2017; Αν επιθυμείς να κάνεις απλά τη ζωή σου πιο εύκολη, ρίξε μια ματιά στο κορυφαίο smartphone Huawei Mate 9.
Με ασυναγώνιστο επεξεργαστή, μοναδική κάμερα με δύο Leica φακούς, τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης, κορυφαία σχεδίαση και μοναδικές UX λειτουργίες, το «έξυπνο» αυτό κινητό είναι εδώ για να προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία στο Android, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και εκπληκτικές επιδόσεις. Εμείς ανακαλύψαμε πως το Huawei Mate 9 είναι ένα πανίσχυρο phablet με πάρα πολύ μεγάλες δυνατότητες, ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες με το οποίο δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία, αφού διαθέτει και την προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας.
 8

Xiaomi Redmi 3S: Το καλύτερο δώρο για την φίλο που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο
Το smartphone Xiaomi Redmi 3S είναι ένα τηλέφωνο που πραγματικά εντυπωσιάζει για πολλούς και διάφορους λόγους και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που του αρέσει να μαθαίνει νέα πράγματα κάθε μέρα.
Παρά τα δυνατά χαρακτηριστικά το τηλέφωνο αυτό είναι εξαιρετικά ελαφρύ και βολικό στο πιάσιμο. Διαθέτει δηλαδή, ό,τι χρειάζεται κανείς για να εξερευνήσεις τον κόσμο και να επικοινωνήσει με όλους.
Μάλιστα, το Xiaomi Redmi 3S έχει ένα καταπληκτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής και βέβαια, αξιοποιεί το μοναδικό λειτουργικό σύστημα MIUI, ένα ζωντανό σύστημα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά, για μια μοναδική εμπειρία χρήσης.
 9

Τη νέα χρονιά κάνε focus στην ποιότητα με το Xiaomi Redmi Note 3
Το Xiaomi Redmi Note 3 είναι ένα πραγματικά γρήγορο, όμορφο και οικονομικό  τηλέφωνο το οποίο θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις ταχύτητες και να επικοινωνήσεις χωρίς καθυστερήσεις με όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας δίκτυα.
Το κινητό αυτό είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 650, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και ένα καταπληκτικό design. Επίσης, με το Xiaomi Redmi Note 3 θα κάνεις focus στην ποιότητα και θα τραβήξεις φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών με τη 16MP κάμερά του!
 10
Ναι, τα smartphones ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν και αποτελούν ένα δώρο που εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα απολαύσετε όσο τίποτε άλλο και αυτή τη χρονιά 

About Freegr network

Από το Blogger.