BIOSTAR

H mini-ITX της σειράς Racing από την Biostar

Η Biostar ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο της σειράς μητρικών Racing. Το νέο μοντέλο είναι τύπου mini-ITX και φέρει την ονομασία BIOSTAR RACING B150GTN. Διαθέτει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της σειράς Racing, καθώς και κάποιες νέες επιπλέον προσθήκες, έτσι ώστε να αποτελέσει μια ιδανική βάση για την σύνθεση ενός gaming συστήματος περιορισμένων διαστάσεων. Η BIOSTAR RACING B150GTN υποστηρίζει τους τελευταίους, 6ης γενιάς, επεξεργαστές Core της Intel για το LGA1151, ενώ χάρη στην υποστήριξη για U.2 SSDs, επιτρέπει την προσθήκη στο σύστημα αποθηκευτικών μέσων κορυφαίων επιδόσεων.
Υπάρχει μία υποδοχή PCIe 3.0 x16 για την τοποθέτηση μιας κορυφαίας κάρτας γραφικών από την AMD ή την Nvidia, ενώ το ενσωματωμένο Biostar Hi-Fi υποσύστημα ήχου είναι το κορυφαίο που διαθέτει η εταιρία στις μητρικές της. Το I/O back panel περιλαμβάνει πέντε αναλογικές και μία ψηφιακή συνδέσεις ήχου, τέσσερις USB 3.0, δύο USB 2.0, HDMI και DVI συνδέσεις, ενώ η PS/2 υποδοχή θα φανεί χρήσιμη σε όποιους συνεχίζουν να χρησιμοποιούν παλιά gaming πληκτρολόγια ή ποντίκια.
 Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται να προσθέσουν φως και χρώμα στο σύστημά τους, η νέα μητρική της Biostar, είναι η πρώτη mini-ITX η οποία διαθέτει δικό της φωτισμό LED RGB, αλλά και την δυνατότητα να ελέγξει και εξωτερικό φωτισμό. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στα χαρακτηριστικά VIVID LED DJ και 5050 LED FUN τα οποία επιτρέπουν αντίστοιχα την δημιουργία οπτικών εφέ με τα LEDs της μητρικής και τον έλεγχο LED strips μέσω της σύνδεσης 5050 που διαθέτει η μητρική.

About Freegr network

Από το Blogger.