τεχνολογία

Η τιμή του Razer Core στη διεθνή αγορά

Το εξωτερικό "κουτί" που υποστηρίζει Desktop κάρτες γραφικών και αυξάνει τις επιδόσεις του Razer Blade Utlrabook βγαίνει σε προπαραγγελία με τιμή $499.
Το εν λόγω enclosure είναι το πρώτο που γεννιέται από τη συνεργασία AMD & Intel
 και υποστηρίζει την τεχνολογία XConnect της πρώτης, βελτιώνοντας τις επιδόσεις συμβατών φορητών υπολογιστών που φέρουν τη τεχνολογία Thunderbolt 3 μέσω τηςUSB Type-C θύρας. Ένα από αυτά είναι και το Razer Blade Stealth ή το πιο πρόσφατο 2016 Razer Blade και η Razer με κάθε προπαραγγελία ενός εξ αυτών μαζί με το enclosure Core, δίνει έκπτωση $100.
Εκτός από την υποστήριξη πολλών καρτών γραφικών από τα δύο στρατόπεδα με ισχύ έως 375W, (όλες οι 300 Series της AMD και όλες οι GTX 900 Series της NVIDIA), παρέχονται και θύρες USB 3.0 ενώ διαθέτει και Gigabit Ethernet θύρα. Επιπλέον, λέγεται ότι χάρη στο πρότυπο σύνδεσης, δεν απαιτείται η επανεκκίνηση του συστήματος για να λειτουργήσει η εξωτερική κάρτα γραφικών, ένα ξεκάθαρο user friendly χαρακτηριστικό. 
Ας μη ξεχνάμε, ότι ένα ακόμη σύστημα που προστέθηκε στη λίστα είναι και το νέο Skull Canyon NUC που αποκάλυψε η Intel στα πλαίσια του GDC 2016. 

About Freegr network

Από το Blogger.