τεχνολογία

Η DELL ΠΡΟΤΙΜΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Dell ανακοίνωσε στην Ελλάδα τις πλέον πρόσφατες προσθήκες της στην εξαιρετικά επιτυχημένη 13η γενιά των Dell PowerEdge Servers, βοηθώντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τη μελλοντική τους ανάπτυξη, χάρη στην παρουσίαση τεσσάρων νέων εισαγωγικών servers, που προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση, ευελιξία και ενεργειακή αποδοτικότητα.

Σύμφωνα με πρόσφατη παγκόσμια έρευνα, που αφορά στους υπεύθυνους των τμημάτων ΙΤ, τα μεγαλύτερα ζητήματα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις επικεντρώνονται στην απόδοση, τις δυνατότητες του hardware και την πολυπλοκότητα των λύσεων ΙΤ. Οι νεώτεροι Dell PowerEdge servers αντιμετωπίζουν ακριβώς αυτά τα ζητήματα, όντας σχεδιασμένοι για μελλοντικές επεκτάσεις και αποσκοπώντας στην αύξηση της απόδοσης που απολαμβάνουν οι πελάτες, στη δυνατότητά τους να προσαρμόζονται σε μεταβαλλόμενες απαιτήσεις εκ μέρους των εφαρμογών, αλλά και στη δυνατότητα να φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα λειτουργικής αποδοτικότητας.

«Η Dell έχει μια μακρά ιστορία αντιμετώπισης των ειδικών αναγκών μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης,» δήλωσε ο Jed Scaramella, Research Director, Enterprise Servers, IDC. «Το χαρτοφυλάκιο των νέων Dell mainstream servers μεγαλώνει, καθώς οι νέοι εισαγωγικοί servers της σειράς PowerEdge θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες ελπίζουν να κερδίσουν χρόνο και χρήματα, μειώνοντας τους επιχειρηματικούς τους κινδύνους.»

Ισχυροί, αποδοτικοί και ευέλικτοι
Η νέα σειρά των Dell PowerEdge Servers εμπλουτίζεται με τα μοντέλα PoweEdge R330 και R230, όσον αφορά στους rack servers και τα μοντέλα PowerEdge T330 και Τ130, στους tower servers. Για πρώτη φορά, η εισαγωγική σειρά Dell T130 περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης συστημάτων OpenManage, το οποίο βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να μειώσουν το χρόνο εγκατάστασης κατά 40%, αναβαθμίζοντας και απλοποιώντας τις δυνατότητες διαχείρισης. Επίσης, οι νέοι servers επιτρέπουν στους πελάτες να:

• Αυξήσουν την υπολογιστική ισχύ σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, μέσα από μια πλειάδα επιλογών, όσον αφορά στους επεξεργαστές, που προέρχονται από την πλέον πρόσφατη οικογένεια Intel Xeon E3-1200 v5.

• Μειώσουν το χρόνο απόκρισης χάρη στη χρήση μνήμης DDR4, παρέχοντας 33% μεγαλύτερη απόδοση μνήμης, συγκρινόμενη με την DDR3.

• Έχουν αποτελέσματα πιο γρήγορα, χάρη σε ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, σχεδόν διπλάσια, που εξασφαλίζει ο δίαυλος PCIe Gen 3.0, με την ενισχυμένη απόδοση I/O, για την οποία διακρίνεται.

• Αυξήσουν 2 φορές την απόδοση IOPS (input/output operations per second, χάρη στον πρωτοποριακό controller τεχνολογίας αιχμής PERC9 RAID της Dell.

About Freegr network

Από το Blogger.