τεχνολογία

Η ASUS ανακοίνωσε τη νέα σειρά laptop "X"

Με τρία νέα μοντέλα υποδέχεται τη νέα σειρά η ASUS, σε 14, 15,6 και 17.3 ίντσες. Τα πολυτελή μοντέλα, διαθέτουν αρκετά προσεγμένη εμφάνιση με λεπτομέρειες βουρτσισμένου μετάλλου, σε διάφορα εκφραστικά χρώματα, όπως Chocolate Brown, Navy Blue, Arctic Snow, Glamour Red και Icicle Gold. Διαθεσιμότητα και τιμές δεν έχουν γίνει γνωστά από την εταιρία.
Η σειρά φορητών συστημάτων τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel Core i7 6ης γενιάς, αρχιτεκτονικής Skylake και συνοδεύονται από κάρτες γραφικών της NVIDIA, GeForce 940M για γραφικά Full HD. Ε
κτός από τις ικανοποιητικές επιδόσεις της GPU, η ASUS εξοπλίζει τα laptop και την τεχνολογία Eye Care για τη προστασία των ματιών κατά τη χρήση. Η ASUS διαθέτει διάφορες εκδόσεις των συστημάτων με έως και 16GB RAM και σκληρό δίσκο 2 TB. Παράλληλα, τα laptop εφοδιάζονται και με USB Type-C θύρα (USB 3.1 πρώτη όμως γενιάς) με ταχύτητες που φτάνουν τα 5Gbit/s. Τέλος, βρίσκουμε και SD/SDHC/SDXC card reader 3 σε 1, RJ-45 Ethernet θύρα και ένα DVD Super Multi optical disc drive.

About Freegr network

Από το Blogger.