κινητά

Τα smartphones με δυνατότητα εγγραφής 4K video

To 4K video μπαίνει ολοένα και πιο έντονα στην ζωή μας, με τα smartphones που υποστηρίζουν εγγραφή σε τέτοια ποιότητα να αυξάνονται. Τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην αγορά εν έτει 2015 και μπορούν να προσφέρουν στον κάτοχό τους τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ποιότητα 4Κ δεν είναι λίγα και αποτελούν αξιόλογες προτάσεις smartphones. Το στοιχείο που πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής είναι ότι ενώ το 4Κ σημαίνει ουσιαστικά ανάλυση εικόνας 4096×2160 pixels, πολλά μοντέλα προσφέρουν δυνατότητα εγγραφής σε ποιότητα εικόνας UHD που σημαίνει 3840×2160 pixels. Μέχρι στιγμής, όλα τα μοντέλα που προσφέρουν την δυνατότητα 4Κ video recording έχουν λειτουργικό σύστημα Android. To LG G Flex 2 με το κυρτό πλαίσιο είναι από τα πρώτα μοντέλα με 4Κ video recording σε 30 fps, με μία κάμερα 13 Megapixel.
Tα Xiaomi Mi Note και Mi Note Pro είναι και αυτά εξοπλισμένα με κάμερες 13 Megapixel που τραβούν 4K στα 30 fps, αλλά περιορισμένη κυκλοφορία εκτός Κίνας. Το HTC One M9 έχει κάμερα 20 Megapixel, με εγγραφή βίντεο 4Κ στα 30 fps, ενώ το HTC One E9+ μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά imaging με το One M9, σε συσκευασία phablet. Το HTC One M9+ από τη μεριά του, προσφέρει 4Κ δυνατότητες, με μία κάμερα dual, με φακό 20 Megapixel και 2.1 Megapixel. Τόσο το Samsung Galaxy S6 όσο και το Galaxy S6 Edge έχουν δυνατότητα καταγραφής 4Κ video, με μία κάμερα 16 Megapixel που προσφέρει και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.
To LG G4, η ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας με το ιδιαίτερο design, το Oppo R7 Plus, το Sony Xperia Z3+, το HTC One Me, το Samsung Galaxy S6 Active, το Gionee Elife E8, το Sony Xperia Z4v, το Meizu MX5 και το ΖΤΕ Axon είναι μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες προτάσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα καταγραφής κινούμενης εικόνας σε ποιότητα 4Κ.

About Freegr network

Από το Blogger.