τεχνολογία

Η Biostar ανακοινώνει υποστήριξη για τους Godavari της AMD

Η AMD ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να διαθέσει τις Godavari APUs(Accelerated Processing Units) για το FM2+, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν μια μικρή ανανέωση των Kaveri APUs της σειράς 7000. Η Biostar από την μεριά της ανακοίνωσε υποστήριξη για τις νέες αυτές APUs με μια σειρά μητρικών, όπως τα μοντέλα BIOSTAR Hi-Fi A88W 3D, Hi-Fi A70U3P και Hi-Fi A68U3P.Το κορυφαίο από τα τρία μοντέλα θα είναι η BIOSTAR Hi-Fi A88W 3D. Πρόκειται για μια ATX μητρική η οποία βασίζεται στο chipset A88X της AMD και υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές για το FM2 και το FM2+ socket. Η μητρική διαθέτει τέσσερις θέσεις για μνήμες, για συνολικά έως και 64GB DDR3, με συχνότητα λειτουργίας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2600MHz overclocked. Διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες γραφικών, με την μία από αυτές να είναι κανονική PCI-E x16 3.0 και την δεύτερη ουσιαστικά x4. Η μητρική υποστηρίζει CrossfireX. Οκτώ θέσεις SATA III με υποστήριξη για RAID: 0,1,5,10 αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των περισσότερων, ενώ επιπλέον η μητρική διαθέτει USB 3.0, USB 2.0 και Gigabit LAN συνδέσεις. Για την σύνδεση με οθόνες η μητρική διαθέτει HDMI, DVI και VGA.

BIOSTAR Hi Fi A88W 3D Top

Τα άλλα δύο μοντέλα είναι διαστάσεων micro ATX και προορίζονται για πιο οικονομικά συστήματα. Η Hi-Fi A70U3P βασίζεται στο A70M chipset της AMD, ενώ η Hi-Fi A68U3P στο A68H. Διαθέτουν δύο θέσεις για έως και 32GB μνήμη DDR3 και γενικά παρόμοια χαρακτηριστικά.

Hi Fi A70U3P

Hi Fi A68U3P

Όλες οι μητρικές έρχονται με αποκλειστικές τεχνολογίες της Biostar όπως Audio+, Video+, Speed+, Protection+, Durability+ και DIY+.

About Freegr network

Από το Blogger.