freegr.gr

Η οθόνη Philips με τεχνολογία Adobe RGB με χρωματική ακρίβεια

Η MMD ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας 27-ιντσών IPS-AHVA οθόνης με εργοστασιακή ρύθμιση καλιμπραρίσματος των χρωμάτων που υποστηρίζουν το σύστημα Adobe RGB. Με την ευρεία γκάμα του Adobe RGB, η οθόνη έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με σχεδόν απόλυτη πιστότητα, δίνοντας στους επαγγελματίες χρήστες τη σιγουριά ότι τα χρώματα στην οθόνη είναι σύμφωνα με τα πρότυπα χρωματικής ακρίβειας σε όλη τη ροή εργασίας.
Στη γραφιστική, τη γεωφυσική έρευνα, την ψηφιακή προ-εκτύπωση και παραγωγή δεν υπάρχει χώρος για μια οθόνη που δεν είναι συνεπής στο πως θα απεικονίσει τα χρώματα. Η ομοιομορφία και η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας. «Έχοντας ένα στάνταρ χρώματος είναι σαν να μιλάμε την ίδια γλώσσα,» λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος της EMEA στην MMD. «Οι επαγγελματίες χρήστες πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι οθόνες τους μιλάνε την ίδια χρωματική γλώσσα με αυτή που χρησιμοποιούν οι εκτυπωτές και οι άλλες συσκευές τους. Η νέα LCD οθόνη Philips αποδίδει τα χρώματα με αλάνθαστη κάθε φορά ακρίβεια.»

PerfectKolor – χρωματικά πρότυπα στα οποία μπορείς να βασιστείς 
Προ-καλιμπραρισμένη για να προσφέρει ακρίβεια στα χρώματα, η οθόνη 722P4APJKHB υποστηρίζει το 99% των χρωμάτων RGB της Αdobe και το 100% των χρωμάτων sRGB, εξαλείφοντας τις διαδικασίες αντικατάστασης χρωμάτων κατά τη χρήση πολλαπλών συσκευών. Επιπλέον, με τη ρύθμιση των έξι αξόνων, η λειτουργία PerfectKolor επιτρέπει στα χρώματα της οθόνης να ρυθμιστούν σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Χρώματα 10-bit
Χρησιμοποιώντας τα 10bit για την περιγραφή κάθε χρώματος, η νέα οθόνη 27-ιντσών μπορεί να αποδώσει ταυτόχρονα και ανεξάρτητα πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, κάτι που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει. Το αποτέλεσμα είναι φυσικές και απαλές εικόνες, χωρίς «σπασμένα» χρώματα και χρωματικές διαβαθμίσεις.

About Freegr network

Από το Blogger.