freegr.gr

ΟΤΕ Satellite μεευρυζωνικό Internet σε απομακρυσμένες περιοχές

Μπορεί οι ευρυζωνικές συνδέσεις να αποτελούν πραγματικότητα για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, όμως ακόμα υπάρχουν περιοχές στις οποίες η πρόσβαση σε γρήγορο Internet αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός. Για τις περιπτώσεις απομακρυσμένων ή δύσβατων περιοχών, ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήμερα μια νέα υπηρεσία με την ονομασία OTE Satellite Internet η οποία με τη βοήθεια Δορυφόρου φέρνει το ευρυζωνικό Internet και σ'αυτές τις περιοχές.
Για τη νέα υπηρεσία, ο ΟΤΕ συνεργάζεται με την Eutelsat με διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη παρουσίας σταθερής γραμμής. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ο εξοπλισμός στον οποίο περιλαμβάνεται η ειδική δορυφορική κεραία και το modem, θα διατίθεται δωρεάν ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία πακέτα των οποίων οι τιμές και οι παροχές για 24μηνο συμβόλαιο διαμορφώνονται ως εξής:
  • “OTE Satellite Internet 10’’: 29,90€/μήνα , με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
  • “OTE Satellite Internet 25’’: 39,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων2 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
  • “OTE Satellite Internet 100’’: 79,90€/μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων2 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

About Freegr network

Από το Blogger.